Archive - Date

Collected lists

Balbergkampen

Date:
21.04.2018
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
1:50h
Distance:
12.9km

Nå er sykkelsesongen i gang og det har blitt mer sykling enn toppturer i det siste. I dag prioriterte jeg imidlertid en kombinasjon. Da er det bare å glede seg til at snøen har smeltet og at det blir mulig å sykle helt opp.

Map    

Gråhøin

Date:
14.04.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
3:54h
Distance:
12.1km

Etter å ha vært litt sløv på toppturer etter påske, ble jeg i går enig med NEO om at i dag skulle vi ta oss en Rando tur sammen. NEO sover godt om morgenen, så det ble sen start, og når vi startet å gå var det alt blitt varmt og snøen våt. Vi gikk min vanlige rute opp mot fjellet, og tråkket litt igjennom på partiet uten om veien. Oppe av skogen tok vi oss en matpause på en barflekk, og så da to stykker på truger og tre andre personer på Randoski på tur opp fjellet. . Litt opp i fjellsia passerte vi senere han som gikk alene opp, og rett før toppen så vi to stykker som akkurat hadde startet på nedkjøringen. Når vi kom opp på toppen traff vi et par som var klare til å kjøre ned, og vi anbefalte dem å kjøre ned på baksiden hvor det ikke er så bratt, og ikke minst mye >>>

Map     1 comment

Storhøpiggen

Date:
01.04.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
3:43h
Distance:
16.8km

Da var det dagen for å reise hjem. LMK, FAH og NEO gikk til parkeringsplassen på ski, mens GO og MMO skulle bli med bagasjen på scooteren ned igjen. Selv valgte jeg å ta en siste topptur, før jeg tok litt opprydding i hyttene og tømte aske av ovner osv. Påsken ble i år helt fantastisk på grunn av gode snøforhold og utrolig flott vær hele tiden. Ikke minst ble det topptur alle 9 dagene :-)

Map