Archive - Date

Collected lists

Mt Taegisan mf.

Date:
26.02.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
8:14h
Distance:
26.7km

De 2 forrige dagene jobbet vi dagtid med filming av 5 og 3 mila. Dagen i dag var avsatt til å rigge ned og laste opp mm, men vi tok dette i går kveld, og siste dagen her nede ble derfor en fridag. Været var helt perfekt, så jeg valgte langtur mens de andre ville ta det med ro ved hotellet. Jeg tenkte at det kunne være moro å prøve å få med meg alle 5 toppene jeg har registrert rundt hotellet på en tur, så da var det bare å bruke dagen Dette var siste turen i Korea, og jeg kan oppsummere med at det har blitt mange og flotte turer under mitt opphold her. For en toppjeger har Korea et voldsomt antall topper å by på, så her skulle man hatt noen måneder på tur.

Map    

Golfbanetopper

Date:
23.02.2018
Characteristic:
Hike
Duration:
1:58h
Distance:
8.1km

I går kveld og i natt snødde det, så vi våknet til hvite omgivelser igjen. I kveld var det den siste arbeidsdagen på skiskytter stadion, men med avreise kl 15.00 som vanlig. Det ble derfor en liten trimtur i nysnøen.

Map    

Mt Taegisan

Date:
22.02.2018
Characteristic:
Hike
Duration:
3:52h
Distance:
14.5km

I dag ble det frokost litt tidligere enn vanlig slik at jeg skulle ha god tid til et forsøk på å bestige Mt Taegisan, som er høyeste punkt i området. Jeg la i vei på asfalt i drøye 4 kilometer for å komme til sti start. Jeg var spent på om stien var tråkket helt opp, og det var den heldigvis, selv om det var en del drevsnø å forsere i øverste delen. Jeg brukte kun 4 timer på turen og var tilbake igjen på hotellet med god margin til avreise for jobb kl 15.00.

Map    

DMZ topp

Date:
21.02.2018
Characteristic:
Hike
Duration:
0:52h

Ny fridag og utflukt. OBS tilbyr gratis sightsing turer for de ansatte, og i dag hadde NAOM og jeg meldt oss på en tur til grensen mot nord. De sa dette var en mulighet som gjaldt bare under OL, da denne vaktposten ellers var stengt for publikum. Når vi ankom var det imidlertid tilrettelagt for besøkende med direkte filming opp på storskjerm med zooming inn på mange av vaktpostene i nord. Det var en rekke vaktposter vi måtte passere, og kontroll av navnelister og telling av deltagere stadig vekk, og masse væpnede soldater alle steder. Veien vi kjørte på inn, var omgitt av minelagte landområder og en rekke forsvarsverk. Det var imidlertid strengt forbudt å ta bilder eller ha med seg elektronisk utstyr. Jeg fikk imidlertid startet et gps spor via telefonen, som lå i bussen, så jeg >>>

Map    

Golfbanetopper

Date:
20.02.2018
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:27h
Distance:
8.0km

Kveldsjobbing i dag også, og god tid til nok en trimtur over mine nærmeste topper.

Map    

Golfbanetopper

Date:
18.02.2018
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:26h
Distance:
7.8km

Nok en dag med fri på formiddagen og tid til treningstur / topptur før jobb. Begynner å bli litt lei denne turen nå, men noe må man jo gjøre når det er finvær og man har fri.

Map    

Golfbanetopper

Date:
17.02.2018
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:37h
Distance:
8.3km

I kveld skulle vi endelig på jobb igjen, men mannskap bussene gikk ikke fra hotellet før klokka tre, så det var om å gjøre å sysselsette seg på formiddagen. For min del ble det nok en topptur, også i dag med joggesko og litt løping. NAOM med kameramann Michael Binder på skiskytter arenaen på kvelden

Map    

Golfbanetopper + tur

Date:
16.02.2018
Characteristic:
Jogging
Duration:
3:36h
Distance:
17.8km

Vi tok en busstur til Jinbu fra morgenen av, men der var det ikke så mye å se. Det ble derfor en retur ganske raskt, og jeg måtte da bare ut en tur i finværet. I dag ble det for første gang joggesko og treningstøy, i stede for fjellsko og vindjakke. Det gikk lett over Golfbanetoppene, og jeg bestemte meg da for å rekognosere i området opp mot antennetoppen, som er det høyeste punktet vi ser fra dalen. Jeg får komme tilbake en dag jeg kan starte fra morgenen av, og bør nok da velge annet fottøy, da det nok er mer snø høyere opp.

Map    

Gondoltoppen mf

Date:
15.02.2018
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
4:00h
Distance:
12.0km

Den finske produceren på langrenn ville heller ikke filme fra snø scooter på renn med individuell start. Derfor har vi nå et par fridager alle man. Dette ble feira litt for hard i går kveld, og når jeg dro ut på tur i morges, var det ingen av de andre som var i form til å bli med. Kjente selv at kroppen var litt tyngre å få igang enn vanlig, men været var helt perfekt for å være på tur, så jeg gikk i vei på samme runde som i går.

Map    

Gondoltoppen mf

Date:
14.02.2018
Characteristic:
Hike
Duration:
3:37h
Distance:
11.9km

Siden den Østerrikske produceren på skiskyting ikke vi bruke snøscooter for å filme individuelle løp, fikk NAOM og jeg nå noen fridager. Jeg valgte å prioritere topptur i dag også, og kom meg i dag inn i heisanlegget ovenfor hotellet, og fikk via litt klabb og babb, kjørt heis opp til toppen. Jeg har korrigert lengde og høydemetere på turen så det stemmer med det jeg tilbakela til fots

Map