Archive - Date

Collected lists

Balbergkampen

Date:
30.09.2017
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
1:46h
Distance:
5.3km

Rusletur med GO på den nye Bergstien fra Balberg gård og lengre opp på den nye stien mellom Høyenhall og Masta.

Map    

Varingskollen

Date:
13.09.2017
Distance:
4.5km

I forbindelse med et møte i Oslo i dag, la jeg inn en topptur på returen. Til tross for at jeg har kjørt forbi på RV4 utallige ganger, har aldri vært på Varingskollen før, så nå var det på høy tid.

Map    

Høgsnyta

Date:
03.09.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
6:28h
Distance:
32.7km

Vi våknet til nok en dag med fantastisk høstvær, og kunne legge ut på turen fra Kongsvold til Hjerkinn. Jeg tok en rask frokost før jeg kjørte bilen til Hjerkinn Fjellstue og tok sykkelen tilbake til Kongsvold . Der startet vi over elva og opp den nymerkede og delvis nylagde Moskusstien mot fjellet. Ved det føste stikrysset valgte GO og TG å gå videre på stien mot Hjerkinn, mens resten av oss la avgårde i rask gange på en avstikker opp på Høgsnyta. Det var lett å gå både opp og ned Høgsnyta, og vi nådde igjen fortroppen på Grønnbakken parkeringsplass, før vi avsluttet i samlet tropp på den gamle Kongsvegen over mot Hjerkinn.

Map    

Vårstigen

Date:
02.09.2017
Distance:
16.2km

I helgen skulle vi markere bursdagen til LL med en fjelltur som hun ønsket seg i gave. Etter litt undersøkelser, endte vi opp med å bestille et helgeopphold på Kongsvold Fjellstue, for å ha et bra utgangspunkt for turer, og ikke minst å kunne oppleve dette flotte stedet fra innsiden. Vi ble traktert med utsøkt mat og sjarmerende innkvartering, så dette ble et uforglemmelig besøk på denne gamle skysstasjonen. Lørdag morgen kjørte vi ned til den øvre parkeringsplassen for Vårstigen. Her slapp jeg av de andre, før jeg kjørte bilen ned til Nestavollan parkering, og tok sykkelen tilbake til turstart. Etter en stykke tok jeg igjen de andre, og vi fortsatte samlet på Vårstigen ned til stikrysset opp mot Vårstigsætra, hvor vi tok en avstikker opp på fjellet. Dette ble ingen topptur, >>>

Map