Archive - Date

Collected lists

Gaustatoppen

Date:
31.07.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
6:35h
Distance:
12.8km

I dag ble det sosial tur opp på Gaustatoppen med GO, SK, JAJ og Max. Vi møtte opp til frokost i det frokostsalen åpnet kl 08,00 på Vandrehjemmet, og kom oss av gårde før klokka ni. Det var derfor fortsatt ledig parkeringsplass på Stavsro når vi kom frem. GO er ikke spesielt terrenggående, så det ble et veldig rolig tempo opp på den ujevne stien. På topphytta valgte GO å bli igjen med Max, mens SK og JAJ ble med bort ryggen til selve toppen. I det jeg startet bort ryggen møtte jeg en kar i godt driv som jeg mente det var noe kjent med, og det var nok Otto Lund , som jeg ikke har truffet, men sett på bilder på mange av hans tur rapporter. GO og Max er forøvrig med på bildet hans fra Topphytta. Før returen ble vi enige om at damene og Max skulle rusle ned til bilen, så kunne JAJ og jeg >>>

Map     1 comment

Jonsknuten

Date:
30.07.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
1:10h
Distance:
2.4km

I Juni avtalte vi med SK og JAJ at vi skulle møtes denne helgen for å gå på Gaustatoppen. GO og jeg kjørte nedover lørdag, og la turen om Kongsberg for å få en pause i kjøringen med en bestigning av Jonsknuten. Kort tur opp på litt ujevn sti. På toppen ble vi belønnet med en nydelig utsikt, før vi gikk ned og avsluttet med hjemmelaget tomatsuppe på Knutehytta. Deretter gikk turen videre til Vandrehjemmet på Gaustablikk.

Map    

Pinnikhaugen

Date:
27.07.2016
Characteristic:
Bike trip
Duration:
1:55h
Distance:
16.1km

Da ble det en liten sykkeltur på stolpejakt i kveld også. Tok en rundtur på Vingnes og la turen over Pinnikhaugen. Traff kjentfolk på turen så det ble en lengre pratepause.

Map    

Kanthaugen

Date:
26.07.2016
Characteristic:
Bike trip
Duration:
1:51h
Distance:
16.6km

I kveld skulle det bli en liten trimtur med sykkelen på Stolpejakt . Det var imidlertid så godt vær at turen ble vesentlig lengre enn hva jeg først tenkte. La inn en sving oppom Kanthaugen i tillegg til at jeg fant 14 stolper.

Map    

Nevelfjell mf

Date:
24.07.2016
Characteristic:
Bike trip
Duration:
5:22h
Distance:
31.8km

I går fikk jeg med GO på sykkeltur fra Pellestova. Vi syklet Hornsjørunden i rolig tempo og avsluttet med lunsj på Pellestova. Jeg fikk da ideen om at jeg burde sykle en runde om fjellene rundt Reina, og alt i dag ble ideen realisert. GO ble med opp til Nordseter og hun skulle sykle inn til en venninne som har hytte ved Reina. Da skulle de gå en tur på beina mens jeg syklet, og så skulle vi møtes til lunsj på hytta. Jeg fikk en flott rundtur med masse utfordrende stisykling. Det var mye folk i fjellet, men alle var blide og hyggelige selv om jeg kom rasende frem på sykkelen. Traff kjentfolk flere steder, så det ble en sosial tur. Jeg møtte GO og vertskapet på hytta ved Reina, og etter en lunsj og litt prat i solveggen, syklet GO og jeg sammen på veien tilbake til Nordseter.

Map    

Balbergkampen

Date:
21.07.2016
Characteristic:
Bike trip
Duration:
1:56h
Distance:
20.2km

Selv om det er lange dager på jobb nå, hadde jeg i kveld litt overskudd til en sykkeltur. For å få litt motbakker, gikk turen som så mange ganger før, over Balberkampen.

Map    

Skurvaskogen og Kanthaugen

Date:
17.07.2016
Characteristic:
Bike trip
Duration:
1:13h
Distance:
15.6km

Naboen har lagt ut en filmsnut fra Skurvaskogen på Youtube, så jeg var inspirert til å prøve noen hopp. Det var imidlertid ikke så lett som det ser ut på filmen. Jeg prøve litt frem og tilbake, men de fleste hoppene var for skumle for meg. Jeg tok derfor en revurdering og dro på en liten trimtur isteden.

Map    

Korpberget

Date:
17.07.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
1:43h
Distance:
5.8km

Det ble rusletur med GO og Trixie på Vingnes i dag. GO hadde gått stien før, men husket ikke hvor den startet, så det ble litt fram og tilbake i starten før vi fant stien. Fin rundtur ble det, selv om det kom et par regnskurer underveis.

Map    

Balbergkampen

Date:
16.07.2016
Characteristic:
Bike trip
Duration:
2:19h
Distance:
25.0km

Etter en knallhard uke på jobb hvor det var lite tid til tur, hadde jeg i dag endelig overskudd og tid til en treningstur. Det ble sykkeltur over Balbergkampen i finværet.

Map    

Kjeldeknatten

Date:
08.07.2016
Characteristic:
Motorcycle drive
Duration:
0:09h
Distance:
0.3km

Avsluttet turen i Valdres for denne gangen med en kjøretur opp på Kjeldeknatten. Med sin svære antenne ser man denne toppen fra nesten alle andre topper i området, og jeg tenkte det var greit å avslutte her. Sist jeg var her logget jeg ikke med GPSen da det kun er noen få meter å gå bort til toppunktet. For dokumentasjonen sin del logget jeg sporet denne gangen. Så bar det hjemover til 3 tøffe uker på jobb i ferieavviklingen, før det blir mer ferie i August

Map