Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Midtre Tverråtind

Date:
29.06.2022
Distance:
12.9km

Yr lovet værskifte, og trangen etter å passere den magiske 2K-grensa var stor. Snille arbeidsgivere = avspasering = fjelltur! Starta fra Spiters ca. klokka åtte. Kun to foran oss opp mot dagens mål. Nådde de igjen etter hvert - de skulle Svellnosbrean rundt. Godt vi kun har igjen denne ene her ;) Fulgte stien til Eventyrisen og inn på snø/bre på "flata" etter moreneryggen. Så litt inn på fjell igjen, før vi hadde på sele og tau og gikk ut på breen. Fulgte spora til de som skulle rundt. Litt bratt opp, men snøen var myk (samtidig som den bar) - så det gikk over all forventning. Inn på fjell igjen før den siste bakken opp mot ryggen. Sekretæren på med stegjern og forserte snøbakken midt mot opptaket. Turplanlegger holdt inn mot ryggen, uten stegjern. Hvem som tok det >>>

Map    

Nonshøi

Date:
18.06.2022
Distance:
15.4km

Ymse værmelding og en heller laber form på Sekretæren (kraftig forkjøla) - førte til en liten tur på Gudbrandsdalslista i stedet for «rydding» på tierlista. Kjørte til Toftemo, og Vestsidevegen mot Dombås til vi kom til Skogsbilvegen mot Maningsetra. Fulgte denne et stykke, til vi kom til merkinga mot Sjøberget. Her var det bratt sti opp til snaufjellet. Sekretæren måtte stadig ha hvileskjær - formen absolutt ikke på topp. Mista etterhvert merkinga, men gode stier til Sjøberget. Videre over ryggen, og kryssa dalen. Litt ymse stier videre, og noe bushing - men greit til topps. Gikk via Maningestra på tur ned. Også her litt blaut bushing - men kurant å finne fram. En fin tur, men nå stunder vi på «Storingene» ;)

Map    

Mukampen

Date:
06.06.2022
Distance:
14.5km

Luftetur i heimfjella for å trimme av litt konfirmasjonskake. Minstemann konfirmert i går. Snøfritt hele vegen, men vått flere steder før vi kom opp i «høyden». Retur over Vesle for å unngå blauthullene.

Map