Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Pannhøe

Date:
30.01.2022
Distance:
7.4km
Map    

Toppen, og jakten på snøen

Date:
23.01.2022
Distance:
10.0km

Desperate av snømangel i hjemlige trakter (Ref rapport fra gårdagens tur) - satte vi nesa mot Bjorli. Sosiale medier flommer over med snøbilder fra her. Turkompis Kjell ville også ha snø under skiene. Parkerte på parkeringa til Skisenteret, og fulgte de preppa bakkene et godt stykke, før vi kom inn på et randospor som førte nesten til topps på Toppen. Tydelig at de fleste snur ved trimklassa. Fjellnerder som oss må helt til topps ;) Tok av fellene på fortroppen (etter å ha «kryssa av» toppen). Fin kjøring i blaut, slush-lignende snø et langt stykke. Braska oss gjennom skogen, uten å måtte på med feller igjen. Digg! Sol, varmegrader og påskestemning på Bjorli i dag. Vi var enige om at to timer bilkjøring hver veg var verdt det ;)

Map    

Veslfjellet

Date:
22.01.2022
Distance:
13.6km

Bildene sier vel alt… En skitur på trass. Kjørr/lyng-trasking i starten, litt mer sammenhengende snø et stykke. Vi hadde en teori om at det var snø i rennene mot Bessvatnet, men vi hadde tatt av for «høgt». Av og på med ski, vurderte å snu flere ganger. Trassa oss til topps. Kjørte ned den første renna mot Bessvatnet, til det ble for bratt. Krongla oss over i neste renne - greit et stykke. Så måtte vi av med ski igjen og inn i den siste renna. Kom oss greit med på Bessvatnet, og det var hardt og sterk medvind. Krongla oss på snø ned til bilen. Ingen tur for historiebøkene mao :( Aldri har vi sett SÅ lite snø her på denne tida. Øst Jotunheimen har ikke fått smake «Gyda», det samme gjelder «heimfjella» rundt Heidal. Nå må det snart komme noe mere av det hvite lykkepulveret!!

Map    

Ola

Date:
18.01.2022
Distance:
5.2km

Map    

Loftet

Date:
08.01.2022
Distance:
11.5km

Årets første over 2000 meter. Overraskende fint føre, litt tynt nederst. Fantastisk utsikt når vi kom over skodda. Med på tur i dag Eldrid, Astrid, Per Ivar og Tore.

Map    

Heggebotthovden

Date:
01.01.2022
Distance:
9.4km

Map