Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Storslættåsen og Rognliåsen. Alene.

Date:
21.11.2015
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:34h
Distance:
6.8km

Grei høsttur sør i Melhus. Fra parkeringa ved svingen jogget/gikk jeg rett opp på Storslættåsen. Orienterte deretter greit mot Rognliåsen og deretter tilbake mot bilen. Fint vær, men tungt pga litt snø og 2-4 cm tela som ikke holdt. Flott lys denne sene høstdagen.

Map    

Åsvollhøgda, Hanskåsa og Svartåsen. Alene.

Date:
14.11.2015
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:30h
Distance:
5.0km

En lørdag på senhøsten uten planer. Godt!! Bestemte meg for en tur til Selbu og ta noen topper der; Åsvollhøgda, Svartåsen og Hanskåsa var ok mål selv om det ble en del bilkjøring innimellom. For hver topp kjørte jeg så nært som mulig med bil og det ble tre fine og små joggeturer. Det var jo litt disig, men jeg fikk nok noen glimt av både Bringen og Fongen med et lite lag melis på. I høyden var det et tynt lag tela på myrene, men det holdt ikke så jeg ble blaut på beina. Funderte litt på om jeg skulle ta en direkte rute mellom Svartåsen og Hanskåsa, men syntes det så bratt ut både ned til og opp fra Rotla. Tok derfor bilen rundt. Både på Svartåsen og Hanskåsa glemte jeg selvsagt å starte GPS-klokka ved start, men den kom iallfall på før toppene!

Map    

Grovurda og Knatten. Alene

Date:
08.11.2015
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:12h
Distance:
4.8km

En fin og kort høsttur på Fosen senhøsten 2015. Det er fremdeles varmt i været og snøen virker langt unna. 8-9 varmegrader og nesten klar himmel. Ingen folk å se i nærheten av disse skogstoppene i Rissa. Trivelig med slike turer, men skiturer hadde vært triveligere, men dette var tross alt førstebestigninger! Så da så!

Map    

Digerronden. Espen.

Date:
01.11.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
5:27h
Distance:
15.0km

Espen hadde lyst på en skikkelig fjelltur også denne helga. Målet hans var Digerronden og ryggen mot Høgeronden. Jeg var vel heller ikke så vanskelig å be. Vi reiste til Dørålseter lørdag og traff to trivelige ungdommer. Det er godt å komme til varm og lys hytte etter en liten sykkeltur fra bommen. Cognac er heller ikke å forrakte!! Søndagen opprant med fint vær, men nokså mye vind. Vi får starte opp, og se hvordan det går ble mottoet. På de siste 400 høydemetre var det en del snø. Til å begynne med lite, deretter var det veldig glatt på steinene og enda litt høyere opp var det fint å gå i snøen. Det gikk imidlertid greit opp på omtrent 3 timer. Vi bestemte oss imidlertid raskt for ikke å gå videre mot Høgeronden. Det var for kort tid igjen med dagslys, for mye vind >>>

Map