Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Leirungstinden Austre. Per Ludvik og Odd Roger.

Date:
27.07.1996
Characteristic:
Alpine trip

Tur sammen med Odd Roger Lesund og Per Ludvik Bjerke. Reiste til Gjendesheim fredag kveld. Utgangspunt for turen på lørdag var litt oppe i bakken mot ungdomsherberget. Gikk innover Leirungsdalen og etter hevert opp på Austre Leirungstind. Deretter bortover ryggen til Skarvflyløyfttinden og Søre Skarvflytind. Stoppet opp mot Midtre Skarvflytind da det ble litt for heftig uten sikring. På returen var vi selvsagt igjen oppom Søre Skarvflytind og vi gikk ned lia og bort på Tjørnholsoksle. Jeg hadde vært på Tjørnholstind tidligere så gutta var enig med meg om ikke å stikke oppom denne. Heldigvis da heg var veldig sliten på slutten. Som vanlig en godværstur. Per Ludvik har også beskrevet denne turen.

Map    

Trollsteineggje. Per Ludvik

Date:
05.04.1996
Characteristic:
Alpine trip

Den vanlige påsketuren fra hytta. Møtte Per Ludvik Bjerke på Otta og parkerte på et perfekt sted i Visdalen. Tror vi gikk på høyre side av Smiugjelet og opp på Grotbean, over denne og opp på Trollsteineggje. Litt klyving på et punkt eller to. Etterpå tok vi med oss Trollstein Rundhøe og Svartholshøi. Dette var som vanlig en flott tor med Per Ludvik. Jeg er litt usikker på om jeg var på Trollsteineggje alene på en tidligere tur. Jeg registrer ikke denne mulige turen nå, men gjør det evt senere når jeg har kontrollert dette mot hytteboka i Rondane.

Map     2 comments

Tverrådalskyrkja. Knut, Per Ludvik og Atle

Date:
02.03.1996
Characteristic:
Backcountry skiing

Dette var en tur med kolleger fra Vassdragslabben, Per Ludvik Bjerke og Atle Harby, samt Knut Ranestad. Reiste fra Trondheim fredag ettermiddag, og overnattet i Lom. Fikk noen til å kjøre oss til Sota Sæter. Gikk derfra og opp på Tverrådalskyrkja til dels i meget dyp og tung snø. Jeg hadde lyst til å fortsette ut til Søre Tverrådalskyrkja, men de andre forsto at vi hadde altfor dårlig tid til det. Vi skulle nemlig gå videre til Trulsebu og overnatte der. Godt at noen har vettet i behold! Det begynte å bli både sent og kalt. Turen til Trulsebu ble veldig lang og kald. Det ble mørkt allerede når vi var på vei opp fra Illvatnet. Orienertingen ble veldig vanskelig i dette litt vanskelige terrenget og vi hadde muligens litt flaks som ikke bommet noen ting på veivalget. Derimot hadde >>>

Map