Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Surtningsue. Øyvind.

Date:
02.08.1989
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
27.0km

Dagen etter at Øyvind Bånerud og jeg hadde vært på Langedalstinden tok vi båten inn til Memurubu og gikk opp på Surtningsue via Memurudalen. Det er heller ikke så mye jeg husker av denne turen, men bildene viser nå litt hvordan vi hadde det.

Map    

Langedalstinden. Øyvind.

Date:
01.08.1989
Characteristic:
Alpine trip
Distance:
20.0km

Dette var en tur Øyvind Bånerud og jeg tok på sommeren 1989. Husker ikke så mye, men vi overnattet på Torfinnsbu og dagen etter gikk vi innover Langedalen og skrådde oppover noen bratte grasdekte skråninger. Mener å huske at Øyvind var skeptisk i de bratte skråningene oppover. Vi kom helt greit til topps selv om været var nokså dårlig. Returen gikk samme veg. Jeg mener det var helt greit å komme opp til topps. Vi tok sikkert båten tilbake til Bygdin, overnattet et sted og tok Surtingsui dagen etter.

Map    

Store Styggedalstinden Østtoppen med fler. Egil og Geir.

Date:
01.07.1989
Characteristic:
Alpine climbing
Duration:
22:00h

I juli i 1989 var det klart for Skagastølsryggen og Styggedalsryggen i ett sammen med Egil Hystad og Geir Alshus. Gikk fra Turtagrø i 5-tida og returnerte dit i 3-tida på natta etter en kjempetur. Plundret fælt fra Gjertvasskaret og opp på Gjertvasstind. Sikret bare opp fra V-skar og opp til Gjertvasstind. Litt luftig opp mot Vesle Skagastølstind og ned fra Sentraltind. Det var veldig slitsomt over Keiserpasset og nedover Helgedalen.

Map