Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Myrsetlia og Eidshaugen med ungene

Date:
20.07.2016

8

Map     1 comment

Tusenårsvarden med Astrid

Date:
18.07.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
1:53h
Distance:
6.8km

Astridsola (Adtrid Solhjell) Kveldstur. Gikk hjemmefra og opp til 7-topper stien opp til Tusenårsvarden, og ned igjen om Audunstjønnan og Skihytta. Fin runde. Koste oss med sol og musikk fra jazzfestivalen oppe på toppen. Ser at vi bomma litt på høyeste punktet, så det ble ingen punkt på oss i kveld. Klarer ikke å slette punktet ovenfor her, får høre med ekspertene når jeg kommer på jobb. Vi får ta turen igjen. Glemte også å slå på igjen klokka etter pause på toppen, og oppdaga ikke dette før halveis ned til Skihytta.

Map    

Lufting av unger i tåkeheimen - Trollvatnet

Date:
13.07.2016
Duration:
4:01h
Distance:
5.4km

Etter tredje kansellasjon av Romsdalseggen med ungene pga tåke, sjekka vi yr og fant ut at været skulle bli bedre i Molde. Jeg og kak bestemte oss for å ta med ungene og prøve å gå på Skåla som et plaster på såret. Tåka viste seg å ligge over Skåla også, men vi startet likevel turen. Litt etter Trollvatnet registrerte jeg at Bård var pjusk. Gutten sa han frøs og at musklene ikke virket i dag. Dette er uvanlig for Bård som til vanlig ligger langt foran mora og begge søstrene. Jeg snudde derfor med guttungen, mens jentene ble med Kari Anne og Aurora videre. De ville prøve å nå toppen på fjellet siden de var så godt i gang. Etter at vi skiltes, tjukna skodda ytterligere og jeg skjønte at det kunne by på utfordringer å ta med seg tre jenter til en topp man ikke >>>

Map    

Telttur på Hjertøya

Date:
05.07.2016

Den årlige Hjertøy-turen med ungene. 3.året på rad at jeg tok med kidsa på mor og barn øy-tur. Tok Hjertøybåten sammen med Marina + 3 unger, samt tysk venninne Simone. Overnatta i tre telt. Koste oss med fisking, krabbefiske, fotball, basketball, badminton og bading.

Vardane på Sulafjellet

Date:
02.07.2016
Duration:
3:51h
Distance:
12.5km

Tur til det høgste fjellet i Sula kommune: Sulafjellet med tante Edith og ungene. Artig tur med mye å se på underveis. Et flott fjell å gå på med fin utsikt. Må tilbake hit, da for å gå hele ryggen.

Map