Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Tre Åsnes topper

Date:
23.04.2017

Fra skogsbilveier var samtlige topper enkle å nå. Losåsen med fin utsikt underveis, takket være ett hogstfeldt. Elsåsen kunne by på en harepus på toppen og lengst anmars. Klokken var jo en skikkelig topp. Bratt som bare fy. Gikk opp fra nordsida og veivalget var vesentlig for å komme opp. Hadde lyst på en annen retrett og la an en litt mer vestlig kurs men rotet meg bort i om mulig enda spenstigere terreng. Morsomt med en topp som krever ett minimum av tankevirksomhet. Hadde mest sol men også litt snøvær. Noen snøflekker igjen men fint å gå.

Map    

Den "nye" toppen i Stange

Date:
07.04.2017

Tok avstikkeren fra E6 på vei sørover. Hadde dårlig tid så betalte bomavgiften og kjørte så og si til topps. Dvs jeg måtte gå de siste 80 meterne. Lite utsikt her så jeg valgte å gå 200 m lenger mot nord til ett litt bedre utsiktspunkt. Noe begrenset utsikt mot Mjøsa men dog... Lynkjapp retur samme vei. Årets første topptur med joggesko...

Map    

Storsvehøgda

Date:
02.04.2017

Gikk fra veien rett vest for toppen. Fulgte en grusveg (is i dag) ett par hundre meter før vi skar ut til høyre og bratt til topps. Ingen problemer men enkelte steder litt sleipt. Lite snø igjen nå. 400 meter i luftlinje mellom der vi parkerte og toppen. Flatt topparti med lite utsikt. Samme vei tilbake. Anita var med.

Map