Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Hjellevannet rundt

Date:
20.01.2023
Map    

Ulvskollen, Brynhildsbu og Siljuknattane

Date:
14.01.2023

Etter mange dager der jeg kun har gått med brodder rundt i gatene på Gulset og gått 4-5 turer fra Gulset til Skien sentrum, var det deilig med en tur med litt motbakker igjen. Kristen var kommet hjem, været var perfekt for tur og turen ble lengre enn vi tenkte da vi gikk runden om Skiens Midtpunkt og Siljuknatthytta på vei tilbake. Lunch på et av utsiktspunktene på kollen. Uten brodder hadde dette blitt en "farlig" tur. Godt tråkket og isete sti til Brynhildsbu. Godt tråkket også et stykke bortover kollen, men mellom krysset mellom Sverresstien og Siljuknatthytta var det kun frosne "enkle fotspor" å gå i. Bra balansetrening det. Fra Siljuknatthytta og ned Brusteindalen var det vekselvis godt tråkket og stein. Også noen små partier med vann på stien.

Map    

Rundt Åletjern hjemmefra

Date:
07.01.2023

Jeg gikk på butikken før regnværet. Så ringte Berit og lurte på om vi skulle gå tur. Selv om det var begynt å regnet da vi skulle gå, kledte vi bare på oss og gikk. Hadde ikke gått nå uten Berit. Hun bryr seg lite med været. Ble en tur hjemmefra, inn til Åletjern via grusveien, rundt Åletjern og tilbake via Ugleveien, Ravnåsen og Falkåsen. Nydelig tur i regnvær et flott vinterlandskap. Supertrist at dette regnet vekk!!!

Map    

Åletjern via Einaren og Ugleveien.

Date:
01.01.2023

Brodder på glatta. Alenetur i minus 11 en 1.nyttårsdags morgen. Gikk bortom Einaren, inn i skogen via Kollmyr skole, rundt Åletjern og tilbake via Ugleveien, Ravnåsen og Falkåsen. Deilig tur og deilig å komme inn og fyre i ovnen etterpå. God start på 2023.

Map