Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Rundtur til Solmyrås kapell

Date:
20.11.2022
Distance:
3.1km

Ble bedt med på gudstjeneste i Solmyråas kapell i dag. Vi gikk fra Voldsveien parkering og gikk rundtur. GPS-sporet viser turen inn til Solmyrås, men ikke tilbake. Da gikk vi over Piggen. Takk for turen Berit og Jan.

Map    

Fantekjerringa og Trytetjern

Date:
19.11.2022

Fin men kald alenetur fra parkeringen til Fantekjerringkollen og Trytetjern og tilbake.

Map    

Sukkertoppen, Vårresplass, Karpedammen og Eivindsplass

Date:
11.11.2022
Distance:
19.4km

I dag kom det litt skyer og de meldte litt trekk oppe på fjellkammen. Vi gikk opp dalen fra Patalavaca og opp på Monte Grande. Videre innover forbi geitegården, men ingen geiter var der i dag, til Sukkertoppen. Videre inn til Vårresplass for en liten pause. Fantastisk fint turvær i dag. Videre inn til Karpedammen og prøvde å finne stien over Eivindsplass. Valgte feil st, men kom ned til der det er merket opp til Eivindspalss. Gikk stien opp til varden. Nysgjerrig på hvor stien gikk videre, så vi fulgte den litt før vi snudde. Dette var nok den stien vi skulle fulgt fra Karpedammen. Fin fjelltur som ble avsluttet med en god dusj og is.

Map    

Montana de la Caminos eller Sukkertoppen

Date:
09.11.2022

14 gode dager her på Gran Canaria. De første dagene gikk vi t/r Green Beach-Amadoresstranda. Så ble jeg forkjølet og vi gikk da hver dag Lyngstranda t/r. Denne dagen ville vi gå til Sukkertoppen. Det ble en veldig varm tur på en veldig dårlig dag for meg, til Sukkertoppen. Opp fra Patalavaca til Krossen og geitegården, uten geiter. Hadde altfor lite vann med og det var vindstille til vi kom på toppen. Lang pause i trekken. På vei ned gikk vi ned til Norskeplassen, Lavendeldalen og ned den den fjellryggen som kommer ned til den Norske skolen. Traff tilfeldigvis en tidligere kollega på stranden etterpå. Kjekt.

Map