Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Storefjell og Veslefjell fra Storefjell hotell

Date:
22.10.2022
Distance:
6.2km

Vi var på hyttebesøk til Anne Marie og Paul igjen. Den første nysnøen var falt men det var plussgrader og snøen var kram da vi gikk oppover. Parkerte ved Storefjell hotell og gikk opp stien ved slalombakken til Storefjelltoppen. Herfra innover til Veslefjell. Noen gikk på lave joggesko og vi prøvde derfor å finne en sti dr det ikke var snø. Tok en deilig pause på varmestua før vi gikk videre. Noen hadde gått der uken før og sa at det var helt OK å gå over myren der, da det var frosset på. MEN i dag hadde det tinet litt og de på joggesko ble våte ja.... vi andre ble bare litt skitne. Fin tur i et område der vi pleier å gå på ski på vinteren, men utsikten til fjellene er like fin nå.

Map    

Hvisteinstjern med turgruppa

Date:
20.10.2022
Distance:
2.5km

Fin tur med turgruppa. De fleste gikk fra parkeringen i Trommedalen, Berit og jeg gikk fra Fritidsparken. Grilling av pølser på gapahuken. Har alltid med egen ved.

Map    

Tinnskollen og Arnes plass med naboen

Date:
18.10.2022
Map    

Pocermon og stolpejakt I Skien

Date:
15.10.2022

Parkerte på Myren. Gikk til travbanen og tok de siste 15 stolpene I Skien i stolpejakten. Gikk videre til byn, rundt omkring i byn og fanget pocermon. Gikk tilbake til bilen via Bakkestranda. Fin tur på 22.000 skritt.

Map    

Lunchtur til Hvitsteintjenn gapahuk

Date:
12.10.2022

Lunchtur med Berit. Turen ble til mens vi gikk.

Map    

Mikaelshula med Astrid

Date:
11.10.2022

Lunchtur med naboen i solskinnet.

Map    

Fantekjerringkollen med turgruppa

Date:
06.10.2022

Vindstille og varmt. Bålkos i gapahuken ved Åletjern. Måneskinn på vei hjem.

Map