Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Sulletur rundt Åletjern

Date:
28.01.2022
Distance:
7.1km
Map    

Svaleveien - Tinnskollen - Arnesplass - Langgangsmyr

Date:
23.01.2022
Distance:
3.5km

Parkerte ved Svaleveien og ville gå til Arnesplass t/r. Satt på Arnesplass og kosa oss i sol og stille med fuglesang. Fikk vårstemning, men det vare kun til vi kom på stien igjen og isen ligger tjukk og det er glatt. Bestemte oss for å gå rundt Langgangsmyra og tilbake til Svaleveien. Flott rundtur. Startet appen ved Arnesplass, da jeg ikke giddet å spore før da vi kun skulle gå en kort tur.

Map    

Ulvskollen før solnedgang tåke og mørke

Date:
22.01.2022

Grå dag i dag. Etter noen timer i butikker og sen lunch skein det litt opp. Vi kastet oss i bilen og tråkka på opp bakkene for å rekke ned igjen før mørket kom. Rakk en fin pause på benken vår og fikk nydelig utsikt med sol og tåke i dalen, før vi gikk ned igjen. Rakk ned til bilen før mørket kom. Da vi kom hjem ble det tett tåke. Vi var superheldige. Spinnglatt, så brodder er tingen i skogen nå.

Map    

Tinnskollen og Arnesplass med Berit

Date:
20.01.2022
Map    

Vestre Vealøs fra Lensmannsseter på glattisen

Date:
18.01.2022
Distance:
6.3km

I dag hadde vi lyst til å gå Vestre Vealøs. La frem broddene men glemte å ta dem med. Kristen snudde for å hente dem mens jeg jobbet litt. I dag hadde det vært ganske vanskelig å gå dit uten brodder. Litt trekk på toppen, men fant le bak huset og kosa oss med vann og nøtter før vi gikk ned samme vei.

Map    

Auenhaugen

Date:
16.01.2022

Harde skiløyper gjør at vi går på beina denne helgen. På besøk hos venner. I går gikk vi Jødnestøen og opp bak Storefjell hotell på spinnglatte grusveier. I dag gikk vi til Auenhaugen. Sol men iskald vind. Tråkka sti opp til toppen. Liten pause i den kalde vinden før vi gikk ned igjen lenger vest på utråkka stier. Noen snøfenner gjorde at vi sank ned til over låra, men med gode klær og sko var det bare god trening. Deilig å komme inn i den varme hytten til Anne Marie og Paul etterpå. Sikteskiven viser alle de flotte fjella rundt om

Map    

Ulvskollen igjen, men ikke helt på toppen

Date:
13.01.2022
Distance:
5.8km

I dag herjer ekstremværet Gyda på Vestlandet og nordover, men her i Skien skinner solen. Jeg var litt tung i dag, men en tur er likevel ALDRI feil. Greit å gå til kollen nå når det er lite snø og tråkket over alt. I dag gikk vi en annen løype ned igjen. Pleier ofte å gå opp og ned samme løypen som vi gikk opp i dag. Liten pause på benken der vi ofte sitter, men det blåste litt, så vi ble fort kalde. Brodder er nødvendig på alle stiene nå.

Map    

Åletjern rundt

Date:
12.01.2022
Map    

Ulvskollen

Date:
05.01.2022
Distance:
2.2km

Årets første motbakker for Kristen og meg. Trodde jeg hadde satt på tracking da jeg gikk opp fra parkeringen, så det først da jeg kikket på kartet for å gå ned et annet tråkk, at det hadde jeg glemt. Ja, ja da får jeg ta til takke med tråkket nedover. Gikk opp den vanlige stien jeg alltid går. Skikkelig tungt for meg i motbakkene i dag. Men angrer ALDRI på en tur, samme hvor tug den er. Da er det kun en vei, oppover i form.

Map