Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Hasåsen - fjerde tur av 4 i dag

Date:
30.03.2021
Distance:
1.7km

Map    

Trollfjell - tredje tur av 4 i dag

Date:
30.03.2021
Distance:
3.0km

Map    

Svegåsen - andre topp av 4 i dag

Date:
30.03.2021
Distance:
1.3km

Map    

Gartåsen - første topp av 4 i dag

Date:
30.03.2021
Distance:
1.0km

Glemte å slå av appen. T/r gartneriet er ikke lange turen. Korrigert GPS lengden til ca 1 km t/r.

Map    

Stolpejakt i Porsgrunn

Date:
29.03.2021
Characteristic:
Bike trip

Syklet fra Gulset i Skien østveien til Porsgrunn. Pause på brygga og både her og der i finværet. Samling av mange stolper i Stolpejakten i sentrum av Porsgrunn, før vi syklet hjem igjen til Gulset. Mange timer på tur.

Map    

Bufjell

Date:
24.03.2021
Distance:
5.7km

Da vi var på Hvaler så vi at det ikke var så mye snø øst for Skien og i dag tenkte vi at vi skulle prøve oss på denne toppen. Vi visste at når vi skulle gå fra denne kanten, var det selvfølgelig noe snø. Kjørte mot parkeringen, men med sommerdekk og med snø og isdekke videre innover veien, var det ikke mulig å komme helt frem til parkeringen og vi satte bilen på en lomme etter det siste huset. Vi så at vi nok burde hatt med oss truger, men det hadde vi ikke og vi bestemte oss for å ta denne turen likevel. Det ble en skikkelig slitetur i dag, men da får en jo god trim. Noen steder angret jeg litt, da en måtte ned til midjen i snø og en ble skikkelig blaut på beina. Men Vår Staude sa på 71 grader nord, at: "En blir ikke blautere enn blaut" og det trøstet meg >>>

Map    

Endelig Vardås uten tåke!

Date:
21.03.2021
Distance:
3.2km

På veien hjem fra Valle ønsket vi å gå en ny tur til Vardås. Sist gang vi var der var det tjukk tåke på toppen. Mye is i stien. Flott på toppen. På veien hjem stoppet vi ved de gamle kirkeruinene ved Bamble kirke.

Map    

En bit av kyststien ved Våg i Valle

Date:
21.03.2021
Distance:
5.1km

Fint vær, men litt sur vind enkelte steder. Gikk en runde på kyststien her ved Våg i Valle. Deilig med litt vårfølelse.

Map    

En bit av Kyststien med avstikkere over alt

Date:
20.03.2021
Distance:
6.7km

Hadde behov for sjø i dag og valget falt på et område vi ikke har vært før, men hørt mye om, Rakke ved Stavern. Mye folk ute i finværet. Litt sur vind og det skyet etter hvert over, men flott tur. Vi gikk kyststien men med avstikkere over alt.

Map     2 comments

Buråsen - nest siste 100 m i Østfold

Date:
15.03.2021
Distance:
3.2km

På vei hjem etter en helg på Hvaler, bestemte vi oss for å ta denne toppen. Kjørte opp til parkeringen og parkerte etter hverandre i den bratte traktorveien. Parkeringen er midt i en veldig utsatt sving og vi måtte ha vakt på veien da vi rygget ut igjen. Ganske mye trafikk på denne veien. Fulgte den gamle traktorveien oppover et stykke før vi tok til venstre og villgikk til toppen. Fint terreng å gå i så det var ikke noe problem. På toppen gikk Kristen og Anne Marie et stykke oppover i tårnet, men det var ustabilt og de fikk ikke lov av Paul og meg til å gå på toppen. Så noen fotspor til høyre (østover) for tårnet, så ut som noen hadde gått der, så vi tenkte at vi prøver oss på den stien. Gikk også en sti nordover med fotspor. Hvor den ender vet ikke jeg. Men vi fulgte >>>

Map