Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Omveier ned til jobb og med pokermonjakt samtidig

Date:
30.01.2021
Distance:
7.9km

Kaldt og flott vær for tiden. Måtte en tur på jobb og gikk en lang god omvei med pokermonjakt på veien. Tok bussen hjem.

Map    

Lunch med Berit på Tinnskollen

Date:
27.01.2021
Distance:
4.4km

Berit og jeg gikk en tur for å spise lunch sammen. Deilig, nesten vårfølelse i solen på Tinnskollen, men det er jo 7 minus i dag. På vei ned gikk vi og leita etter en gapahuk som Berit hadde vært på, fant den ikke. Takk for turen!

Map    

Bålkos på Spirdalsåsen

Date:
25.01.2021
Distance:
1.8km

Endelig fikk vi tatt en tur sammen igjen, Astrid og jeg. Nesten vindstille og nesten sol i dag. Jeg overrasket Astrid med å slite med meg ved og tenne bål på toppen. Vi kosa oss i 2 timer her med flott utsikt og bålprat.

Map    

Svanstul

Date:
06.01.2021
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
10.2km

Nok en flott solskinnsdag, med 11 blå grader og litt trekk på Svanstul var det litt kaldt til å begynne med, men klesplagg etter klesplagg ble plukket av etter hvert som vi gikk innover i eventyrriket. Vi testet de nye felleskiene våre og er superfornøyd med dem. Ubeskrivelig fint her oppe i dag og mange hadde funnet veien opp hit. Opplevde likevel ikke trengsel verken på p-plassen eller i løypene. Tok oss en god rast med mat og kakao på Fugleleiken. Kunne sittet der lengre, men det ble fort kaldt. Heldige oss som har Svanstul bare 30 min fra Gulset. Glemte å slå av appen, så den ble med litt nedover på veien ned til Skien igjen.

Map    

Ramsås

Date:
05.01.2021

Møtedag og regnskapstid, mye PC-jobbing. Solen lokket oss til å gå en tur og få lunch med utsikt. Selv om det var kaldt og Liv hadde glemt votter og lue, ble det en fin tur og jeg frøs ikke. Opp og ned samme sti og rett tilbake til teamsmøter igjen.

Map    

Krogshavn - Langesund t/r i solskinn

Date:
03.01.2021
Distance:
5.6km

Nydelig solskinnsdag. Nyter hver solstråle etter den tunge tåkehøsten. Valget i dag sttod mellom ski på Svanstul eller fottur på kyststien mellom Krogshavn og Langesund. Regnet med at hele Skien var på Svanstul på ski denne søndagen, så vi valgte fotturen. Da vi kom til Krogshavn, leste jeg på Svanstulsidene at parkeringen var full og det var fullt kaos på Svanstul, som jeg regnet med. Det var masse folk på kyststien i dag også, men der er gode parkeringsforhold og mye plass. Traff en tidligere nabo og fikk en koselig prat med ham da vi satt og skulle spise niste på Tangen fort. Litt glatt her og der, men en nydelig tur i dag.

Map    

Ulvskollen

Date:
02.01.2021
Distance:
5.6km

Deilig med årets første tur. Var nydelig oppe på Lillekollen med snø på trærne og litt farge på himmelen mellom trærne. Gikk den godt tråkka stien opp til Brynhildsbu, men gikk ikke inn da det var en del folk der. Gikk videre bort til benken på utsikten og spiste litt snacks der før vi gikk ned samme vi. Litt glatt øverst i stien, hadde brodder i lommen, men brukte dem ikke. Fryser det på nå, er det nok brodder som gjelder.

Map