Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Taddeivsdalsnuten

Date:
31.12.2021
Map    

Åletjern igjen

Date:
30.12.2021
Map    

Gapahuken ved Åletjern

Date:
28.12.2021
Map    

Hjellevannet rundt

Date:
18.12.2021
Map    

Gapahuken ved Åletjern

Date:
05.12.2021

Gikk hjemmefra, via butikken, Ugleveien, rundt Åletjern og tilbake via Kollmy skole. Smådryss av snø og litt trekk av og til. Fin tur med Kristen.

Map    

Gautilnuten

Date:
23.11.2021
Distance:
8.9km

Endelig ble det tid for en ny tur. Siden Sissel nettopp hadde gått her og sagt at den ikke var en favoritt, tenkte jeg å gå denne nå. Nå på høsten er det ikke verken hjortelusflue eller flått og orm, så fint å ta den nå. Lastet ned Sissels spor, dvs. trodde jeg hadde fått lagret den på GPSen, men da vi skulle gå, var den der ikke. Ja, ja jeg hadde jo lest både hennes rapport og flere rapporter derfra og tenkte av jeg skulle finne en farbar vei likevel. Gode traktorveier/hogstmaskinveier oppover og god sti opp til myra. Her fant vi dyretråkk videre til skaret. I skaret var det mye trær som lå over alt, men det gikk en god sti opp til venstre og vi gikk opp der. På toppen var den borte, men noen tråkk nedover og vi fant et godt tråkk ned til myra ved b\vannet. Is på vannet >>>

Map    

Jentetur til Langelandskollen fra Dalsbygda

Date:
17.11.2021
Duration:
4:22h
Distance:
10.3km

Etter mange dager med bare turer gatelangs her på Gulset var Berit og jeg klar for en jentetur før jobb. Jeg hadde ikke gått til Langelandskollen fra Dalsbygda før, kun fra Gulset, og ville prøve det. Meldte fint vær, men de første km. gikk vi i tåke. Langetjern var trolsk i tåken i dag. Mens vi gikk videre oppover, kom solen og på toppen var det nydelig sol, men mye vind. Vi satte oss derfor inn i hytten og la i ovnen. Kosa oss her ca 1 time til vi måtte ned igjen for å rekke jobb og lefsebaking. Denne turen var fin og variert på blåmerka stier. Takk for turen Berit.

Map    

Nordre Trytetjern

Date:
08.11.2021
Map    

Mikaelshula

Date:
05.11.2021
Map    

Grønlivarden

Date:
30.10.2021

Deler av turgruppa i SMK dro på hytteweekend til Berit og Jan på Gautefall. Fin helg med langtur på lørdagen og søndagstur rundt Rosstjønn og tilhørende nye hyttefelt på søndagen. Gikk til Grønlivarden fra Gamatun. Etter mye regn i høst, var terrenget veldig vått og noen ble våte på beina i myrene her. Fin gjeng, som til tross for ulik fysisk form og litt feil valg av skotøy, hadde supert humør der vi gikk t/r Grønlivarden. Yr meldte opphold og det fikk vi, med mest sol og blå himmel.

Map