Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Blåtjønnfjellene og omegn

Date:
31.08.2020
Distance:
12.6km

Noen ganger gjør en bare en tabbe. I dag var en slik dag. To ganger opp til samme fjell, er ikke lurt, slik ble det i dag. Det begynte slik: Kjørte til Notodden og mot Seljord på E134, tok av mot Slåka og fulgte Slåkavegen helt opp til parkeringen i enden av veien. Hadde hørt at man kunne betale med SMS i bommen som før kun tok polett og satset på at det var rett. Da vi kom til bommen, stemte det, men det skulle ikke bli enkelt i dag. Sendte SMS og fikk svar tilbake, men bommen gikk ikke opp. Det stod et telefonnummer en kunne ringe dersom man fikk problemer, og ringte det. En hjelpsom mann i andre enden jobbet 15 min med å fikse bommen for oss og til slutt gikk det og vi kunne kjøre inn til parkeringen. Jeg var ikke i form denne dagen, men klar for å ta de to Blåtjønnfjella. Fulgte >>>

Map    

Bråtheia

Date:
30.08.2020
Distance:
1.2km

Etter Braknesheia fortsatte vi ned til Prestestranda igjen og i rundkjøringen tok vi veien opp Bråtheia til en lekeplass/fotballøkke på toppen og parkerte der. Gikk rett frem over plassen og fant et tråkk innover. Litt tråkk her og der innover til toppen. Lett å gå hvor som helst. Overraskende fin utsikt fra toppen. Hadde tenkt å ta en topp til, men så fikk Liv beskjed om å ta en vakt og vi returnerte til Skien.

Map    

Braknesheia

Date:
30.08.2020
Distance:
5.0km

Etter beising og diverse vedlikehold hjemme, var det bra vær og vi var klar for Drangedal. Kjørte inn til Drangedal/Prestestranda og fulgte Gudbrandsvegen opp til Mørvang. Her er det merket parkering på et jorde ved gården. Gikk videre innover grusveien til skilting og tok opp Blåveislia. Fin sti oppover, merket i alle kryss. Gikk litt ut på kantene både på vei opp og ned for å se på utsikten og spise en sjokoladebit i finværet. Da v i kom til det som var merket toppen, ved trig.punktet måtte vi finne egen vei ned i et skar og opp igjen på andre siden. Fant greie plasser å komme ned og opp i/fra renna. Nisten ble inntatt på på veien ned, på kanten med utsikt sørover. Fulgte den andre stien ned Småkjerråsane på vei ned, fin sti dette også. Kanskje den mest brukte for her >>>

Map    

Daumålshaugen igjen

Date:
18.08.2020

Kveldstur med Kristen og Arne. Fin kveld dette også, men ikke så varmt som for 2 dager siden.

Map    

Daumålshaugen og Ovridseggi

Date:
16.08.2020

Liv sin bror sin yndlingstur, Ovridseggi til Daurmålshaugen. Kristen, Arne og Liv på tur. Flott, vindstille kveld.

Map    

Skåsheimsbøtta

Date:
15.08.2020
Distance:
4.8km

Map    

Skåsheimsbøtta

Date:
12.08.2020
Distance:
4.8km

Map    

Balabu dagsturhytte t/r Skåsheim

Date:
11.08.2020

Gikk med de spreke barnebarna fra Brattland - Skåsheim - Ja-steinen - Orrabenken og Balabu. Retur over Balatølen og Fjærestadstølen, Sandsstølen og Skåsheim. Fantastisk å gå med disse flotte ungene.

Map    

Hytta Kløyva ved mastene

Date:
09.08.2020
Distance:
5.1km

Etter gudstjenesten denne søndagen gikk Gunhild og Stian og barnebarna opp til den nye Kløyva hytte oppe ved mastene. Kjørte opp Skrovlevegen til parkeringen ved strømhuset. Gikk herfra på vei og sti til toppen. Her kan du kjøre helt opp eller gå veien helt opp om du vil. Utsikt i forskjellige retninger på veien opp.

Map