Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Gulset med tur oppom Tinnskollen

Date:
31.12.2020
Distance:
5.9km

Hadde bare tenkt oss en liten tur rundt i gatene her og skrudde derfor ikke på appen og tok heller ikke på turtøy. Men under veis bestemte vi oss for å gå litt i skogen og skrudde da på. Vi gikk lengre og lengre, deilig å gå i solen, som vi ikke har sett på lenge. Ble en fin runde denne siste dagen i året. De hadde pyntet til jul i flere trær på Tinnskollen, både på utsikten og i et stikryss.

Map    

Norde Trytetjern

Date:
29.12.2020
Distance:
3.5km

Map    

Gulset lysløype t/r Vestre Gulset

Date:
19.12.2020
Distance:
3.8km
Map    

Fiskebekkåsen med turgruppa

Date:
01.12.2020
Distance:
3.9km
Map    

Bruskor og Høylassnuten

Date:
29.11.2020
Distance:
7.4km

Valgets kvaler i dag. På tur skulle vi, valget stod mellom Bruskor og Flisefyr. Grauttjukk tåke i Skien, men både Storm og Yr melder sol i Bø og på Bruskor. Vi kjørte derfor til Bø og tok av mot Lunde på Rv 359. Fulgte denne ca 2 km og fulgte veien merket Skytebane og Travbane til parkeringen ved travbanen. Hadde tenkt å gå en rundtur med Bruskor først og Høylassnuten etterpå. Dette fordi jeg håpet tåken lettet og vi skulle kunne nyte den fine utsikten over Bø, som vi vet er på Høylass. Godt merket her oppe og gikk innover og nøt den flotte naturen med frost over alt. Kosa meg så mye med alle de fint trærne med frost på, at jeg glemte å se meg godt om, og da vi kom oppover merket vi plutselig at vi måtte justere løypen vår. Hadde tatt den dummeste løypen oppover og >>>

Map    

Bjørgenuten

Date:
26.11.2020
Distance:
5.6km

Fridag. Måtte nytte sjansen til å gå litt mer på fjellet før snøen kommer. Kjørte til Seljord og tok bomveien (Pris kr 80,- i 2020) mot Grimås til vi kom til Reinstul parkeringslomme. Kaldt og frost på parkeringen men veldig fint å gå oppover ATV-veien. Litt lengre oppe ble det mer og mer isete og på vei ned ble broddene brukt for første gang i høst. Stien er godt merket og lett å finne. I ett kryss etter en har gått mellom hytten og bekken, skal man ta til venstre oppover. På veien nedover måtte jeg ned på rompen på et glatt svaberg og klarte å lage en stor flenge i yndlingsturbuksen min. Ja, ja da må symaskinen frem for denne buksen kaster jeg ikke. Vi kledde på oss alt av tøy for å kunne sitte å nyte den flotte utsikten så lenge som mulig.

Map    

Skrehelle og Ramsberget runden

Date:
20.11.2020
Distance:
7.2km
Map    

Storefjell

Date:
15.11.2020
Distance:
2.7km

Anne Marie og jeg gikk en liten tur i tåkehavet. Skikkelig utfordrende underlag å gå på med sleip snø og is under sørpen her og der. Men deilig å komme ut av hytten til Anne Marie og Paul, der Kristen og Paul sager og skrur for å sette inn vinduer og legge panel på kjøkkenet.

Map    

Ørterhovda

Date:
15.11.2020
Map    

Bryggefjell og Blåfjell

Date:
07.11.2020
Distance:
16.1km

Hadde lyst på en fjelltur på Lifjell i dag. Kjørte hjemmefra i tjukk tåke og kanskje småglatt? Hadde sommerdekk og kjørte skikkelig forsiktig opp i tåkehavet til Bø. Tok opp mot Oterholt og så til Li. Stor parkeringsplass der og ingen tåke. Fulgte blåmerka sti forbi Sletteli og de fine bergene der. Stoppet ved benken på berget for å ta bilde av Bø og tåken en kunne se i dalene nedover. Fulgte blåmerka sti videre oppover, mistet stien på bergene og tok da inn på den andre blåstien og kom opp i samme skaret som den andre stien. Sikkert lurere å følge stien til høyre, for selv om den er litt lengre, er det sikkert ikke så mange sva på den som den vi gikk? Blåmerket sti frem til det fine utsiktspunktet. Ganske kald vind her oppe og vi måtte på med både det ene og det >>>

Map