Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Åletjern

Date:
26.09.2016
Distance:
3.1km

Test av den nye appen. Denne er bra!!! Fin ettermiddagstur med turgruppen. Lang, god pause med bål og grilling av pølser osv. ved den nye fine gapahuken på høyre siden av vannet.

Map    

Melakollen

Date:
26.09.2016
Map    

Vestre Vealøs

Date:
25.09.2016
Map    

Vestre Vealøs en nydelig høstdag

Date:
19.09.2016
Map    

Kolsåstoppene

Date:
11.09.2016

Tur samme med Anne Marie og Paul. Opp via Søndre til Nordre. Pause og så ned til Utsikten og røde kors hytten for vaffelkos. Flott vær og fin tur.

Map    

Tåke og regn i Bærumsmarka

Date:
10.09.2016

Kjørte inn sammen med Anne Marie og Paul til By og så inn til den store parkeringen på Tobånn. Syklet inn til den røde hytten på Viktoria og gikk inn i skogen til høre på stien der. Fulgte denne innover til den kom inn på rødmerket sti/skiløype. Vått og grått, tåke og regn. Skar så rett opp i skogen og opp til toppunktet SØR PÅ VIDVANGSHØGDA. Der ligger det noe steiner oppå hverandre på et lite "fjell". Diskuterte om vi skulle videre nordover, men stemningen var negativ. Gikk da rett sørover og fant noen elgtråkk og så en overgrodd traktorvei frem til Milorghytta på DANIELSHØGDA. Var heldig og traff eieren, sønn av en av de som bygde hytten og var der under krigen. Fikk en del historie og fikk også vite at bak tåka er der flott utsikt fra denne hytten. >>>

Map    

Øvrumkollen og Valås

Date:
05.09.2016

To Ti-topp turer med Astrid. Nå mangler hun bare 6. Gikk rundløpen til og fra Øvrumkollen fra Jarseng. På vei ned satt vi på et utsiktspunkt og nøt livet lenge. Gikk så til Valås og så hjem for å jobbe dugnad med maling av garasjene.

Map    

Store Snipen

Date:
04.09.2016

Etter noen fine dager på Kalhovd, var det klart at vi måtte ta denne toppen nå da bommene var åpne. Kjørte inn til Øvre Gardvann fra Valebøvegen. Tok av til venstre på nordsiden av Gardvann, kjørte forbi Svartholet og opp i bakken der det var en overgrodd traktorvei til venstre før du kommer til hytten. Parkerte her og bushet oss helt opp ti toppen. Ingen klar sti å finne på vei opp, på vei ned fant vi noen tråkk her og der og en overgrodd traktorvei. På toppen tok vi bilder og gikk så ut på stupet for å få litt utsikt. Så ned igjen for å treffe barnebarna nede ved Gardvann. Åpne bommer og masse folk i området.

Map    

På Kalhovd et par dager

Date:
02.09.2016

Siden det meldte regnbyer over alt, falt valget på Kalhovd denne helgen. Vi tenkte å kombinere latskap i bobilen med turer i fjellnatur. Torsdag ettermiddag kjørte vi inn til Synken ved Mårvatn og overnattet der i vinden. ( kr 50,- i bompenger og kr 50,- for å overnatte på parkeringen). Kjempefin utsikt over Mårvatn, høyfjellsnatur og småtopper fra parkeringen der inne. Deilig å være på høyfjellet. Våknet opp til lettskyet vær. Vi fant ut kvelden før at vi ville gå opp på Mårsnos først i dag. Gikk lit bortover grusveien og så opp Nossaskard. Da vi kom opp tok vi først til venstre og opp på alle toppene der. Flott utsikt og varde på flere av dem. Etterpå gikk vi ned igjen i skardet og gikk opp på MÅRNOS 1433 moh. Sterk vind på toppene i dag. På veien ned igjen gikk >>>

Map