Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Ørnenuten i dag også

Date:
28.02.2016

Ganske dårlig i armene etter fredagen og magen samarbeidet ikke i det hele tatt, men fristelsen til å se Gaustatoppen igjen ble for stor. Gikk Steinbruløypa og opp på Ørnenuten og rastet ved Kroktjern etterpå slik som på fredag. Men i motsetning til fredag, var det vindstille her og solen varmet skikkelig! Lett å glemme at det fortsatt er februar. Vi satt og kosa oss her i 2 timer og så på folk som gikk forbi opp til toppen. Nydelig dag!!! På Fugleleiken traff vi flere venner på tur og i løypen til bilen traff vi enda flere kjente. Masse folk på tur, med og uten pulk og barn. Det er kjekt å se, det gleder meg veldig at folk er på tur, men det er mange i sporet og det går seint, men OK det for armer og knær er "ødelagte" likevel!

Map    

Kattøya og Presteåsen

Date:
27.02.2016

Egentlig skulle vi gå på ski på Svanstulflottane i dag, men Liv er ikke god og vi kunne ikke legge i vei på en ny skitur i dag. Brukte en del av dagen til å handle, men været var for fint og solen og utelivet lokket og lokket. Til slutt måtte vi gi etter for fristelsen. Vi plukket ut KATTØYA i Porsgrunn som første turmål. Parkerte på parkeringen ved Olavsberget og gikk over broen til Kattøya. På broen og på isen på Eidangerfjorden satt det masse folk og isfisket i det nydelige været. Vi fulgte den blåmerka løypa rundt øya og var oppom toppunktet på veien. Satt lengst sør på øyen og nøt solen og utsikten over fjorden. Nydelig!!! På østsiden, nede ved fjorden er det friområde med gapahuk. Mye folk på tur på øyen i dag! Flott å se dette! Klar for en tur til, denne >>>

Map    

Ørnenuten

Date:
26.02.2016

Fin skitur til Ørnenuten med utgangspunktet fra Svanstulparkeringen, Fugleleiken og opp Steinbruløypa i dag. Nydelig sol, flotte skispor, men en del vind. Like fint hver gang å komme opp og se Gaustatoppen, før en svinger til høyre og opp til Ørnenuten. Rask fotografering og litt nytelse av den fantastiske utsikten på toppen, før vi tråkket/skled ned igjen til Kroktjønn og nøt niste, kaffe og sjokolade på en ca vindstille plass.

Map    

Påskestemning på Fugleleiken

Date:
21.02.2016
Map    

Ulvskollen

Date:
20.02.2016
Map    

Rundtur fra La Cruz

Date:
10.02.2016
Map    

Cueva del canario

Date:
10.02.2016
Map