Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Fugleleiken

Date:
23.01.2016

Ny skitur i fantastisk fint vintervær gjennom Norges vinterland. Huldreløypa, østsiden inn til hytten og vestsiden hjem. Pause på nedsiden av Fugleleikenhytten sammen med "halve Skien". Skjønner godt mange går på ski en slik fin dag! Mobilbildene er elendige for tiden, noe galt!

Map    

Fugleleiken

Date:
16.01.2016

Et fint lag nysnø og pudderføre i Skien og lovnad om finvær litt utover ettermiddagen. Forrige helg var vi i Gulsetlysløypa med barnebarna, men denne helgen ville vi gjerne opp til Svanstul for å gå på ski. Det er ikke nok snø til å gå oppover til Ørnenuten, som er vår favoritt der oppe, men i Huldreløypa er det fine forhold. Gikk inn til Fugleleiken-hytta og kosa oss med kaffe og niste på utsiden. Gikk så videre helt rundt løypa. Liv har et vondt kne og en vond arm og lavt d-vitaminlager, så det gikk ikke fort. Men det var som å gå i et vinterland-postkort! Fantastisk! Mobilbildene er elendige for tiden, noe galt!

Map    

Ulvskollen igjen

Date:
09.01.2016

Ny tur til Ulvskollen i lett snødryss. Godt tråkket sti, men is under, så brodder er gull! Samme startsted, men gikk en løype enda mer til venstre på vei opp. Varm og deilig hytte er godt å komme inn i når det er 6 minus ute. Kaffe og sjokolade i hytten. To unge menn grillet pølser på utiden av hytten i dag.

Map    

Ulvskollen

Date:
03.01.2016

Det snør - det snør.... Men vi var klar for tur og tenkte vi skulle gå en plass det helt sikkert var tråkket. Selv om vi var på Ulvskollen 1.nyttårsdag, gikk vi likevel dit i dag også. Gikk en annen vei, veien lengst til venstre men fra sammen utgangspunkt som 1.dag. Stien var tråkket helt opp. Liten sjokoladepause i en god og varm Brynhildsbu før vi gikk ned igjen. Da det var et snødryss over isen, og ikke mulig å se hvor det var glatt, gikk vi begge med brodder i dag. Neste helg må det bli en annen topp....

Map    

Ulvskollen

Date:
01.01.2016

Årets første tur. Til Ulvskollen fra parkeringen ved Valebøveien. Det var allerede 6 biler der da vi kom. Grått og småregn oppover lien. Da vi kom opp på høyden begynte det å plaske ned. Våt sti men ikke så veldig glatt. Kristen gikk uten brodder, jeg med. Deilig og varmt i Brynhildsbu. Takk til dem som var der opp kl. 07:15 for å fyre opp. Plaskregnet da vi gikk ned igjen også. Fin tur 1.nyttårsdag. Årets turmål er å gå toppturer i alle årets måneder i 2016.

Map