Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Blåveistur med turgruppa

Date:
25.04.2013

Fantekjerring-Tvittingen-Åletjern-Trytetjern

Date:
21.04.2013

Fint vær og klar for tur. Hadde tenkt å gå Ulvskollen, men det blåste litt, så valget falt på Gulsetmarka. Gikk rundturen min for første gang i år. Litt snø og is i sluktene på vei opp til Fantekjerringkollen, men ikke problem å gå. Liten pause på toppen før jeg tok på meg broddene og satte nesten mot Tvittingen. Kunne gått uten brodder helt til nedstigningene mot Tvittingen, mne der var jeg glad for broddene. Pause ved gapahuken på Tvittingen, som vanlig. På vei opp fra Tvittingen mot Åletjern var det en del snø, men den bar meg. Lysløypen er full av snø og det samme helt opp til Trytetjern. Det er fortsatt is på alle vannene. En liten slurk vann ved Trytetjern før nesen ble satt hjemover. Bra føre helt ned igjen til bilen.

Map    

Ulvskollen på beina

Date:
07.04.2013

På grunn av senebetennelse kan Liv ikke gå på ski for tiden. Det er trist! Men senebetennelsen er i skulder og handledd, så beina kan vi jo bruke. Vi tok de nye broddene med oss i "rompetasken" og gikk opp til Ulvskollen i dette fantastiske været! Snøen var fortsatt hard og vi kom oss fint opp uten å vurdere å stoppe for å ta på brodder. Satt og nøt kaffen og appelsinen på utsikten før vi kippet bort til Brynhildsbu og noterte årets første tur i boken der. Tok på oss broddene og gikk ned igjen til bilen. Vi var glad for broddene på veien ned, da slapp vi å gå så "stivt" men kunne slippe løs nedover. Superfornøyd med de nye snowline broddene!

Map    

1 april på Ørnenuten

Date:
01.04.2013

Etter to dager med besøk av venner og familie var vi overklare for en ny skitur. Kristen hadde lyst opp igjen på Ørnenuten og jeg var ikke vond å be. Og for en dag det ble! Med rødt under skiene gikk bakkene oppover til Ørnenuten som en lek. På toppen blåste det, som vanlig altfor mye til å sitte, så vi rant ned igjen de bratteste bakkene og satte oss på "sofaen" ved treet i bånn av den bratteste bakken. Her kosa vi oss ed appelsin, niste og kaffe og slappet av i solen i timer. Nesten vindstille og nesten ingen mennesker. Deilig! Rant så ned igjen til Fugleleiken og Kristen fikk vaffelen sin før vi tok lengste delen av Huldreløypa bort igjen til bilen på Svanstul. Fantastisk dag!

Map    

Åsgårdstrand

Date:
01.04.2013
Map