Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Favourite peaks

Terrengløping Maifjellet

Date:
30.08.2020
Map    

Molden

Date:
29.08.2020
Map    

DNT-ruta fra Dalsdalen til Gaupne

Date:
28.08.2020

Startet innerst i Dalsdalen og gikk DNT-stien opp til Fivla-hytta. Det var mer som en jungel, både temperaturmessig og stien i seg selv. Vi kom oss opp til den flotte hytta og bestemte fort at vi ikke ønsket å ta oss ned derfra via stien vi kom opp. Bestemte oss da for å gå videre på stien og komme ned ved Harastøylen og gå veien ned. Vi var oppe der på ekskursjon et par dager før og såg at stien var DNT-merket. Dessverre fant vi aldri stiskillet eller den andre stien - dette var dårlig merket! Dermed endte vi opp i Gaupne til slutt.... Men makan for en flott tur over fjellet. En føler virkelig at man går i en reklame for Freia melkesjokolade! Så frodig og flott.... Jeg hadde lyst på en avstikker til Fivlanosi, men ble nedstemt hehe. Den får stå igjen til et annet besøk.

Map    

Børestein / Kinfokkfjellet

Date:
27.08.2020

Gikk 1000 hm rett opp fra Dalsøren camping via gamleveien til Berge. Derfra var det en flott sti som snirklet seg til topps ved Børesteinen. Nydelig utsikt og veldig fotogent. Gikk så videre innover Hersetbotnen før vi endelig fant Kinfokkfjellet. Ser i etterpåklokskapens lys at det hadde vært lurere å gå den venstre ryggen opp og så følge den høyre ned. Lite med sti og merking her, men man kommer langt med logisk sans og kart. Flott utsikt bakover til Kringlevatnet og Smørvevatnet. Vi var på en liten ekspedisjon for å finne inngangen til denne perlen, men lykkes ikke med det.

Map    

Store Soleibotntind

Date:
26.08.2020
Map    

Stedjeåsen

Date:
25.08.2020
Map    

Trailrunning i Moldemarka

Date:
18.08.2020
Map    

Ryggtravers via Storsumrungnebba

Date:
15.08.2020

Begynte bratt opp via DNT-stien forbi Eiriksvollen, innover botn og bratt opp Smørklimpan. Videre opp mot dagens rygg. Første topp Lisjsomrungnebba sørvest, så bratt ned på bandet. Morsom klyving og traversering her. Var overraskende bratt :) Så videre til Lisjsomrungnebba, ned og via bandet opp på Storsorungnebba. Var av og på med tåke mesteparten av traversen, men når vi kom opp på hovedtoppen, lyste det opp. Sola kikket frem og vi fikk sett noe av den fine utsikten. Så marsjerte vi opp ura til Storsalen. På grunn av tåke, gikk vi ikke bort på tvillingtoppen til Storsalen. Så var det å tråkle seg ned ura, runde Storsomrungnebbamassivet og gå oss inn på stien ved Tverråvatnet. Så var det bare å gå bratt, bratt, bratt ned lia mot Eiriksvollen igjen. Det ble 11.5 timer >>>

Map    

Snøtind

Date:
12.08.2020
Map    

Terrengløping i Moldemarka

Date:
11.08.2020
Map