Archive - Date

Collected lists

Storsvehøgda

Date:
31.12.2023
Distance:
8.5km

Singellivet er kjipt kun enkelte dager i året, og i år skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før på nyttårsaften, nemlig å jobbe nattvakt :-) Det innebærer også døgning igjen, og jeg tok derfor en rolig tur i skogen for å spare på kruttet og tråkket opp mer spor i djupsnøen. Godt nyttår!! :-)

Map    

Storsvehøgda

Date:
30.12.2023
Distance:
7.2km

Map    

Storsvehøgda

Date:
29.12.2023
Distance:
3.3km

Fredag er den store sende-hjem-pasienter-fra-sykehuset dagen, spesielt før høytider, og det ble skikkelig trøkk etter lunsj og overtid igjen for å komme i mål. Hadde husket hodelykt i dag og tråkket opp stien min nok en gang. Flatbygdene drukner i snø.

Map    

Storsvehøgda

Date:
27.12.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
3.3km

Liten luftetur før kveldsjobb. Kaldt og vakkert.

Map    

Storsvehøgda

Date:
26.12.2023
Distance:
13.2km

I dag måtte jeg ha fri pga. tvungen helligdagsfri, og til gjengjeld fikk jeg en hyggestund med hele familien før alle dro hver til sitt ved lunsjtider. Kald og fin 2. juledag, og jeg tråkket opp nytt spor i i skogen i nærmere 12 km. Det ble i tyngste og kaldeste laget etter hvert, og jeg måtte gå mye innimellom.

Map    

Storsvehøgda

Date:
25.12.2023
Distance:
3.3km

Masse nysnø igjen i dag, og E6 var ikke engang brøytet da jeg dro på jobb på morgenkvisten. Kjørte T-Roc i jobb, og null problem å komme fram, men fikk til gjengjeld mye snø i skoa av å vasse bort til dører. Klarte få tilbake varmen i føttene akkurat før jeg var ferdig på jobb og rakk en liten luftetur før julemiddag nummer to. Nydelig solnedgang etter snøværet på formiddagen.

Map    

Storsvehøgda

Date:
24.12.2023
Distance:
3.3km

Hektisk dagvakt i dag med avbrutt lunsjpause og overtid. Rakk en snartur i snøværet i skogen i ti minusgrader mellom jobb og julemiddag.

Map    

Storsvehøgda

Date:
23.12.2023
Distance:
13.2km

Det ble tungt i dag med kort restitusjonstid etter gårsdagens tur, og tråkket mitt fra i går hadde blåst igjen flere steder. Ei god økt i sju minusgrader og vind før kveldsvakt.

Map    

Storsvehøgda

Date:
22.12.2023
Characteristic:
Jogging
Distance:
11.1km

Snøværet ga seg omsider i dag, og jeg jobbet meg gjennom 20 cm nysnø i mine gamle spor. Egentlig ikke så tungt, men det tok tid, og jeg småløp i mine egne spor fra Fusjeberget og ned igjen da jeg ikke hadde tid til å tråkke mer i dag. Det var -3 og vind og digre fonner der det var åpent terreng.

Map    

Baugsberget

Date:
19.12.2023
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
4.8km

For to og et halvt år siden ble bilen min bulket mens den sto parkert på jobb i Folldal, og jeg driver fortsatt på med skadesaken (!). Tredje gangen til verkstedet på Alvdal i dag som fikk jobben med å utbedre skaden, og dette var andre klagerunde på dårlig og slurvete utført arbeid. Slappet av med kaffe og lesestoff mens jeg var billøs, og straks bilen var klar etter sju timer, tok jeg turen på Baugsberget før mørket kom. Gikk til fots i ATV- og trugespor til Baugsberget Fjelltopphytter, mens videre måtte jeg på med trugene og tråkke opp igjen et gammelt trugespor. Meget frisk vind på toppen, og fantastisk himmelskue.

Map