Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Ringebufjellet; Gråvorden, Grøtørhøgda og Stulshøgdin

Date:
30.06.2022
Distance:
24.0km

Rundtur fra Bølisætrin om Gråvorden først. Løp en del der terrenget var lettere. Mye vann etter regnværet, og bekken vest for Stulshøgdin måtte jeg bare hoppe uti med vann til knærne. Egentlig helt greit så varmt som det var. Mye insekter med en gang vinden slapp litt.

Map    

Svarthammaren Ringebu i styrtregn

Date:
28.06.2022

I dag var det flom og tidvis styrtregn og det ble derfor ingen eksepsjonell fjelltur. Kjapp tur på Svarthammaren på vei over fjellet, og det regnet så hardt og kraftig som jeg knapt har opplevd før. Terrenget var fylt med vann. Ble litt våt jeg også :-)

Map    

Rødalshøa, Kvanntjønnfjellet og Bratthøa ved Savalen

Date:
27.06.2022
Distance:
34.7km

Begynte med Rødalshøa og syklet fra Savalen ca. 4 km. Fulgte sti til topps. Det var hett i skogen og hustrig på toppen, så besøket ble kortvarig. Kom over flere rypekull med nervøse mødre som jeg fortet meg forbi. Tok en pause på Savalen før jeg la ut på ny tur; først på setervei mot Fiskviksætra, deretter sti og så bushing rett opp på snaufjellet. Videre inn til Kvanntjønnfjellet var det lettgått. Mot Bratthøa fulgte jeg noen tråkk til jeg kom innpå merket sti. Det var mye hestetråkk inni her. Da det gjensto 1,3 km til Bratthøa kom det varslede uværet med styrtregn, lyn og torden, men heldigvis bare en byge, og jeg valgte å fortsette. Det ga seg før jeg nådde toppen, men jeg var akkurat i grenseland mellom fint og dårlig vær. Ned igjen raskeste vei til Savalen.

Map    

Storfjellet, Storvola, Prestbuhøgda og Storkletten

Date:
26.06.2022
Distance:
32.0km

Parkerte ved avkjøring Brettingsdalen og tok runden om Storfjellet - Storvola og Prestbuhøgda. Brettingsdalen tilbake igjen på fin sti. Været var mer etter min smak i dag med enkelte regnbyger og forholdsvis varmt. Riktignok ble ikke utsikten all verden. Fikk et glimt av Rondane og Rendalssølen fra første toppen før de forsvant i skydekket. Etterpå syklet jeg 3 km innover mot Skardsætra og fulgte en gammel og tidvis utydelig sti til Storkletten. Bratt siste biten, men her var stien bedre. Flott utsikt fra toppen. 32 km totalt, hvorav 26 km til fots i dag.

Map    

Trabelifjellet, Dynjefjellet, Svartfjellet og Åborsjøkampen

Date:
24.06.2022
Distance:
22.0km

Parkerte ved Grønnskarstjernet og gikk på Trabelifjellet først, deretter Dynjefjellet og Svartfjellet. Varm dag og helt blå himmel i alle retninger. Returen fulgte jeg Trabelivegen. Parkerte i bommen og tok med meg Åborsjøkampen på vei ned igjen. Fæl vei til Jønnhalt med nylagt pukk, og inne i skogen var det en million fluer, så det ble ingen minneverdig tur. Men overraskende flott utsikt fra toppen.

Map    

Imsdalsvola

Date:
23.06.2022
Distance:
3.8km

Kjapp tur på vei hjem til Tretten fra Rendalen.

Map    

Storåsen Rendalen/Stor-Elvdal

Date:
23.06.2022
Distance:
8.8km

Gikk en runde fra veien til Lia gård. Kom tilbake via Sekserbua.

Map    

Svartjønnkampen, Kivfjellet og Rødfjellet i Rendalen

Date:
22.06.2022
Distance:
25.3km

Svarttjønnkampen: Gikk fra Atna/avkjøringen fra rv3 og fulgte skogsbilvei og deretter på måfå til Svarttjønna. Ryggen til topps derfra. Kivfjellet: Gikk fra rv3, fulgte låst bomvei så høyt den gikk og derfra videre uten sti til topps. Flott utsikt. Rødfjellet: Kjørte innover mot Bersetvollen på Hanestadkjølen og gikk fra siste veikryss ved Hårsetvollen. Sti til topps som forsvant i siste myra. Flatt oppå her.

Map    

Segelstadkampen 1054 moh.

Date:
21.06.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.0km

Parkerte ved Rønningen og gikk Segelstadseterveien oppover og bushet videre til topps. Ned igjen fulgte jeg dels skibakken.

Map    

Klinkenberg 1031 moh.

Date:
18.06.2022

Rusletur fra Måsåplassen før kveldsvakt. Fulgte veien innover hyttefeltet mot Høgåsen og deretter sti et stykke før jeg skar retning toppen. Flott varde for en beskjeden skogstopp å være.

Map