Archive - Date

Collected lists

Midtre Sølen

Date:
31.07.2012
Distance:
22.0km

Løpetur fra Gravåsen.

Map    

Brumundkampen

Date:
30.07.2012
Map    

Nordhue

Date:
28.07.2012
Map    

Snøholstinden med lillesøs

Date:
26.07.2012
Duration:
9:00h
Distance:
26.0km

Nydelig tur inn i hjertet av Jotunheimen med en sprek og ivrig lillesøster. Utgangspunkt Eidsbugarden. Vi gikk opp på toppen fra øst og fant en grei trase selv om det var mye løst.

Map    

Snøhetta

Date:
24.07.2012

Syklet til Snøheim og fulgte stien videre.

Map    

Ruten i Hemne

Date:
19.07.2012
Distance:
7.0km

Startet på Borstadsetra ved fv 71 (mot Kyrksæterøra). Tur med Kent og Tille. Fant stien til toppen, og den var noe av det mest gjørmete jeg noen gang har gått. Det ble bedre lengre oppi, men jeg ble iskald på føttene av alt vannet. Satt en stund bak varden på toppen, stor og fin. Utsikt var det også, men skyene hang tungt, spesielt over Trollheimen. Samme vei ned igjen.

Map    

Storskarven på grensa mellom Stjørdal, Meråker og Selbu

Date:
18.07.2012
Distance:
19.0km

P i enden av bomvei på Sildra der det var natursti og parkering for hyttene ved Sonvannene. Det var lagd en ordentlig fin grus/sykkelvei innover til hyttefeltet, og det var sykkelparkering i skogen ved parkeringsplassen. Jeg gikk til fots grusstien til jeg kom til den første hytta etter ca. 2 km. Da var det bare å komme seg ut i terrenget og gå retning toppen langt der inne. Jeg så den ikke pga. skyer, men det var lang sikt. Og det var vått-vått-vått helt til ca. 600 moh. Myrete med enkelte stein- og svapartier innimellom. Jeg gikk på høydene mellom Sildertjørnin, opp på en rygg og så videre til et band nedenfor toppen. Gikk søkket opp til bandet mellom toppen og naboknausen. Der oppe ble det plutselig kjempevær med sol, og jeg gikk så fort jeg kunne siste bakken for å få >>>

Map    

Osplikammen, Ytre Skurvhatten og Kjerringklumpen på Fosen

Date:
17.07.2012

ØRLAND – OSPLIKAMMEN 278 MOH. Tok ferja over til Brekstad og kjørte til Vestrått og mot Høybakken til det kom et skilt med skytebane. Kjørte inn der og parkerte på en grusplass. Fant stien med en gang og fulgte den i vått terreng oppover. Mye sva og lyng. Det kom en ordentlig byge da jeg kom over tregrensa samt tåke, og jeg mistet hovedstien og kom for langt nord. Men så varden plutselig og styrte i riktig retning og fant toppen. Da sluttet regnet, og det lettet litt. Utsikt utover Ørlandet og litt innover fjorden, men dårlig sør- og nordover. Gikk riktig sti ned igjen. 37 min opp og 35 min ned. 4 km. RISSA – YTRE SKURVHATTEN 623 MOH. Kjørte Fagerliveien og parkerte på en liten plass der Fosen turlag hadde treskilt. Der begynte godt rødmerket sti til toppen. Den hadde jeg ikke >>>

Map    

Hjelmen i Halsa

Date:
16.07.2012

Map    

Østre Rasletind

Date:
14.07.2012
Distance:
10.0km

Jeg parkerte på merket P-plass ca. 1 km nord for Vandrehjemmet. Tok med staver for lettere å krysse elva rett nedenfor parkeringa, men kom meg fint over på snøbroer. Det var bart og lettgått innover, og jeg gikk på snøfelt der det var for å spare en vond venstrehæl (betennelse siden mai). Fra Steindalen opp ryggen øst for toppen. Noen blokker og småklyving, men alt kunne omgås. På toppen etter 1 time 50 min. Utsikt bare østover og dels nordover, vest og sør bare skyer og tåke. Mye snø videre mot Rasletind. Kort pause på toppen til det kom en kald snøbyge. Samme vei ned igjen. 1 time 30 min.

Map