Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Bjørnehalli direct

Date:
29.06.2020
Distance:
8.8km

Var meninga å gå rett på Bjørnehalli men ble distrahert av en grønn nål først. Så kom en ettermiddagsbyge, og da ble ihvertfall turen så direkte som mulig. Håpet å unngå våte sko, men i dag ble det kliss klass den siste kilometeren dessverre.

Map    

Djuptjernkampen - høyest i Nord Aurdal

Date:
29.06.2020
Distance:
13.1km

2 stier går opp til Solskiva, og jeg greide å bomme på begge. En del vind, og mye vått på stien. Glad jeg valgte fjellsko i dag. Rundt 3km på sykkel, resten til fots på sti

Map    

Smådalsfjellet

Date:
25.06.2020
Distance:
5.4km

Map    

Grindane

Date:
25.06.2020
Distance:
9.5km

1t og 20m tok det opp til min 50ende Valdrestopp (100m pf) i varmen. Litt disig i horisonten i dag, men ingen skyer som skygget for utsikten i noen retning. De siste turene har tradisjonen vært å gå mer for mye vann. Nå på toppen oppdaget jeg at jeg hadde glemt å legge 1.5l flaska med vann i sekken. Heldigvis hadde pappa til overs. Gikk så oppom Vestre Grindane, der rød-nåla nok burde flyttes litt. Den står ikke riktig. På vei ned fulgte vi snørenner, så det ble en rask behagelig retur.

Map    

Nordre Kolsås

Date:
24.06.2020
Distance:
3.1km
Map    

Plukk i Oslo

Date:
24.06.2020
Distance:
0.5km
Map    

Hurum del 4 - Krattkrig på Delåsen

Date:
22.06.2020
Distance:
2.5km

Basert på tidligere turrapporter herfra så forventet jeg krattkrig og vanskelig vei til topps. Lastet derfor ned GPS spor på forhånd. Det ble ikke så ille som fryktet, men vått og sleipt i regnet selvfølgelig. Litt utsikt på toppen men brydde meg ikke så mye igrunn. På tide å sette deg i bilen og kjøre ned til Fredrikstad nå

Map    

Hurum del 3 - Haraldsfjellet

Date:
22.06.2020
Distance:
3.1km

Tenkte å prøve å kartlegge stien fra Nord, og finne ut hvorfor så få (ingen?) på Peakbook har gått toppen fra denne siden. Først vassing gjennom kornåker i 100m, deretter 400m uten mål eller mening oppover åssiden, men så fant jeg faktisk en sti! Blåmerket akkurat der den er tegnet inn på kartet. Utsikt sørover fra toppen. Ser over mot Langøya og Holmestrand. Så også to av Bastø-fergene som krysset hverandre over fjorden.

Map    

Hurum del 2

Date:
22.06.2020
Distance:
2.6km

Prøvde først å se om jeg kunne følge hele veien opp, men det ble etterhvert litt privat vei og møtte i tillegg en stengt port på et gårdstun. Snudde og parkerte på Gartneriet, var jo uansett ikke lange turen bort til toppen på Kølåsen. For å unngå å igjen befinne meg midt på gårdsplassen til gården Søndre Jaren fulgte jeg et stort skilt markert "sti" som tok meg rundt gården og inn på veien jeg prøvde å se om jeg kunne kjøre. Gikk forbi et par moskuser. Gården er sikkert vant med fotturister, for grinda var på baksiden skiltet med "Ingen gjennomgang, følg sti". Hyttebygging på det høyeste punktet.

Map    

Hurumraid del 1

Date:
22.06.2020
Distance:
5.5km

Parkerte ved idrettsplassen. 30kr i P-avgift. Ble kliss klass når jeg tok av stien. Kult terreng på toppen. Ingen utsikt. Det gikk visst sti opp forbi toppen, så jeg hadde ikke trengt å bli så våt på bena.

Map