Archive - Date

Archive - Geography

Collected lists

Skogshorn

Date:
21.02.2021
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
8.4km

Tur med Marie. Andre tur på Skogshorn vinterstid, dessverre ikke full klaff med forholdene denne gangen heller. Kraftig vind på toppen og ganske avblåst. Lengre nede var snøen dyp og våt etter høye temperaturer de siste dagene.

Map    

Sørsiden av Harahorn

Date:
13.02.2021
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
2:44h
Distance:
6.5km

Hadde turt å håpe på litt bedre snøforhold, da vi så fine skispor ned sørsiden på Harahorn forrige helg. Dermed gikk turen dit denne lørdagen. Fulgte ryggen opp, fin utsikt. Etter en halvannen times tid hadde vi funnet oss en lun og solrik sitteplass like under toppen. Koste oss her ei god stund, med varm saft og kvikklunsj. Nedkjøringen gikk omtrent rett nedenfor hovedtoppen. Fin helning, åpent og jevnt, men snøen var ikke optimal. Uansett en fin, men kort tur. Kunne med fordel parkert litt lengre nede (nedenfor bommen) for en litt lengre nedkjøring.

Map    

Kvitingane i Grøndalen

Date:
07.02.2021
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
3:48h
Distance:
6.3km

Mer Marie. -25 ved bilen, så en frisk start. Begynner nesten å bli vant til disse temperaturene nå, men det er fortsatt litt vondt å forlate den varme bilen. Hadde fryktet avblåst snø over skoggrensen denne søndagen, så ble gledelig overrasket over å finne fullt brukbar snø helt til topps, og bøttevis med løssnø i skogen nedenfor. Lenge siden forrige snøfall, så valgte denne turen da jeg tenkte at den var noe kuriøs og sannsynligvis ikke så mye kjørt, men der tok jeg feil. Vi var riktignok de eneste som gikk opp fra bunnen av Grøndalen, men mange hadde tatt snarveien fra toppen av Solheisen.

Map    

Skaraåsen

Date:
06.02.2021
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
3:22h
Distance:
15.3km

Fin og sosial langrennstur på Skaraåsen med Marie, Gry, Andreas og Oda. Tok en liten avstikker oppom Syningen.

Map