Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Spasertur i Slidre

Date:
21.07.2020
Characteristic:
Walk
Distance:
3.2km

Vi hadde et ærend i sentrum, og gikk en liten tur i tillegg. Registrerte en liten skogstue før vi snudde og gikk hjemover.

Map    

Tur i Fagernes

Date:
16.05.2020
Characteristic:
Walk
Distance:
1.6km

Hans Thorvald hadde vondt i hodet, så vi tok en rolig dag. Vi dro til Leira og fikk ordnet madrass til bilen. På vei hjem stoppet vi ved Valdres Folkemuseum og gikk en liten tur.

Map    

Praha

Date:
12.12.2016
Characteristic:
Walk

Førjulstur med Hans Thorvald til Praha. Det ble en tidlig morgen da vi reiste med tog fra Stange til Gardermoen litt over halv sju. Det gikk greit å komme seg frem til hotell Pyramida. Vi slappet litt av før vi gikk ut for å se litt av hovedstaden. Vårt første stopp ble imitasjonen av Eiffel-tårnet, Petrín-tårnet. Det var litt slitsomt å gå opp de 299 trappene, men på toppen var det flott utsikt over byen. Vi spaserte litt rundt i byen og så litt i suvernirbutikkene før vi spiste en bedre middag. Etterpå tok vi turen til Karlsbroen og til den storslåtte St. Vitus-katedralen. Kvelden ble avsluttet med svømming på hotellet. Vi fikk sett mye i løpet av de dagene vi var i Praha, både i Gamlebyen og i det jødiske kvarteret. Det var artig å gå igjennom julemarkedet og å være >>>

Map