Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

I haven't joined any lists yet.

Tur til Målia

Date:
25.09.2021
Characteristic:
Hike
Distance:
7.4km

Flott høsttur i sola med Hans Thorvald.

Map    

Raudmyrhøgda

Date:
18.09.2021
Characteristic:
Hike
Distance:
3.8km

Tur med Hans Thorvald og Per Ole.

Map    

Blåvola og Urdskardkampen

Date:
05.09.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.4km

Siste dag på helgeturn i Alvdal gikk på Blåvola og Urdskardkampen. Vi hadde fint vær, og utsikten var vakker. Vi fulgte traktorvegen oppover, før vi gikk i terrenget opp til Blåvola fra Urdskardet. Opp til Urdskardkampen gikk vi på sti opp til Urdskardstjønna. Veldig fine omgivelser ved vannet, spesielt med de flotte høstfargene. Fra Urdskardstjønna gikk vi i terrenget opp til Urdskardkampen. På vei tilbake opprettet vi Urdskardkampen aust. Flott helgetur til Alvdal.

Map    

Måna og Bellingan

Date:
04.09.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.6km

Vi kjørte en noe humpete vei opp til Gaupskardet, hvor vi parkerte bilen i enden av vegen. Vi gikk av sted på sti, men plutselig ble stien borte. Da gikk vi i fint skogsterreng, før vi relativt raskt kom inn på DNT-stien. Det var god sti oppover, men siden vi skulle opp til Måna, måtte vi ta av fra stien å gå i terrenget oppover. Også her var terrenget godt å gå i, selv om det var tungt å gå i mose. På toppen tok vi oss en matpause, og nøt den flotte utsikten mot blant annet Sølen og Bellingan. Vi gikk ned igjen til skardet mot Bellingan. Der fant vi en god sti som vi fulgte oppover til den forsvant ca 60 høydemeter før toppen. Også utsikten på Bellingen var flott. Vi gikk rett ned mot bilen fra toppen, og terrenget var uproblematisk å gå i. Det ble en veldig flott tur i >>>

Map    

Veslsnippen

Date:
03.09.2021
Characteristic:
Hike
Distance:
3.0km

Denne helga var det spådd fint vær, så vi hadde leid oss ei hytte på airbnb i Alvdal. Det ble en tur på Veslsnippen i Stor-Elvdal på vei oppover. Det viste seg å bli en veldig flott tur. Vi gikk på merket sti hele turen. Dette var en gledelig overraskelse, for vi var forberedt på å gå en del i terrenget. Toppunktet og utsikten derfra var heller ikke dårlig. Det ble en veldig flott start på helga.

Map