Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

I haven't joined any lists yet.

Sletthøa, Kvernvikhøgda og Vålåberget

Date:
20.09.2020
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:31h
Distance:
14.7km

I dag gikk vi tre turer i overskyet vær. Første turen gikk på Sletthøa. Her gikk vi på god sti hele turen. Turen var på 5,6 km og vi bruket 1t 14 min. Den neste turen gikk på Kvennvikhøgda. Her var det merket god sti, og et flott turområde. Det var mye einebær å se på starten av turen, men vi plukket ingen. Turen var på 5,8 km og vi brukte 1t 17 min. Dagens siste tur gikk til Vålåberget. Også her var det en godt merket sti vi fulgte. På toppen var det ei flott hytte, og vi hadde god utsikt i alle retninger. Denne turen tok 1t og var på 3,3 km.

Map    

Sålekinna, Tynsethøgda og Engådalshøgda

Date:
19.09.2020
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
8:00h
Distance:
22.2km

I dag var det flott vær, så Hans Thorvald og jeg bestemte oss for å gå på Sålekinna. Vi gikk på fin sti helt opp til Sålekinntoppen. Når vi begynte på ura var det ganske glatte steiner, så vi måtte være forsiktige. På toppen var det flott utsikt, men noe vind. Vi gikk videre til Midtre Sålekinna. Før vi kom til toppen fant vi ly, så der spiste vi lunsj. Det var veldig mye vind da vi begynte å gå videre, så det var en kald fornøyelse. Det var heldigvis mindre glatt enn antatt ned fra Midre Sålekinna, og vi kom oss greit ned i skardet. Opp til Nordre Sålekinna gikk det fint, det samme gjorde tilbaketuren. Vi gikk bortom Ollen, uten at det var noe å skryte av. Mye blåbær å se på turen. Det var også en del folk. En flott høsttur! Vi bestemte oss for å ta en tur til >>>

Map    

Vardefjell og Ulvåberget

Date:
18.09.2020
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:52h
Distance:
13.2km

Etter jobb dro Hans Thorvald og jeg nordover i Hedmark for å tilbringe helga med fjellturer. Første turen gikk til Vardefjell. Her gikk vi på vei til Volskarven, mens vi derfra fulgte stien til topps. Det var mye blåbær å se, men vi hadde ikke med bærsankere, så det ble ingen plukking i dag. Etter turen bestemte vi oss for å gå på Ulvåberget også. Det ble en veldig flott tur med nydelige farger og kveldslys. Vi gikk for det meste på sti, men ble litt trasking i terrenget oppover. Nedover gikk vi på sti/vei hele tiden. Helt strålende utsikt mot Sølen stort sett hele turen. Etter turen dro vi i overkant av en time nordover til Os. Der hadde Hans Thorvald fått låne ei koselig hytte av en kollega. Hytta lå plassert ved Narbuvoll / Engåhaug. Turen til Vardefjell: 1 t 25 min - 7,1 >>>

Map    

Ilsengstiene

Date:
16.09.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
8.4km

Tur med Hans Thorvald. Fant litt tyttebær.

Map    

Bærtur på Gåsbu

Date:
12.09.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
9.2km
Map    

Svarttjennshaugen

Date:
10.09.2020
Characteristic:
Bike trip - mixed
Distance:
11.4km

En ålright sykkel-/fottur i Elverum med Hans Thorvald. Greit å komme seg til "toppen" på militært område. Vi fikk plukka ca. 1 kg med blåbær.

Map    

Fjell-/ bærtur på Vestfjellet

Date:
06.09.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.8km

En fin fjell-/bærtur på Vestfjellet med Hans Thorvald og Per Ole. Hans Thorvald og jeg fikk bygget opp igjen varden på Myssmørhelje. Vi fikk en god bærfangst. Hans Thorvald og jeg plukka ca 5 kg.

Map    

Høsbjør

Date:
05.09.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
3.9km

Tur med Hans Thorvald. Etter turen dro vi til Gausdal og leverte igjen lånt bil og henger.

Map    

Ilsengstien

Date:
03.09.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
7.9km

Hyggelig tur med mamma etter jobb (hjemmeskole). En del år siden jeg sist gikk på Ilsengstiene. Håper ikke det blir så lenge til neste gang. Veldig flotte omgivelser og stier.

Map