Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Eggeåsen i ubrøyta løyper

Date:
29.01.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
5.2km

Skitur med Hans Thorvald. Tung tur da det hadde kommet en del nysnø, og det ikke var kjørt i lysløypa. Var noen som hadde gått opp spor ca. halvparten av det vi gikk. Gikk oppom toppunktet i dag også. I dag ble også Hans Thorvald med.

Map    

Eggeåsen

Date:
28.01.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
10.9km
Map    

Skitur på Syndin

Date:
26.01.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
24.6km

Litt bedre vær i dag, så vi bestemte oss for å prøve løypene på Syndin. Bomvegen opp kostet 100 kr. Parkerte på Syndinstøga, og fikk en veldig fin tur rundt Nørdre Syndin. På nordsiden av Midtre Syndin var det mye gjenblåst og tungt å gå. Jeg var ganske sliten i dag også, så glad det var en ganske flat trasé. Veldig flott område på Syndin.

Map    

Skitur på Beitostølen

Date:
25.01.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
2:27h
Distance:
19.1km

Skitur på Beitostølen med Hans Thorvald. Været var grått, og løypene ok. Veldig synd at folk skal skøyte og ødelegge klassisksporene. Ellers var jeg ganske sliten etter gårsdagens badmintonøkt. Derfor ble den en kortere tur enn vi hadde snakket om på forhånd. Men det var fint å være ute.

Map    

Reinshovd på randonee

Date:
14.01.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
1.8km

Årets første tur på Randoneeski. Hans Thorvald og jeg gikk denne turen på truger før jul, og Hans Thorvald nevnte at denne turen kunne egne seg med toppturski. Det gjorde den, men hadde ikke gjort noe om turen var litt lenger.

Map    

Årets første nye topper - Nordre Land

Date:
02.01.2020
Distance:
14.9km

Etter en hyggelig juleferie måtte vi sette kursen tilbake til Slidre i dag. På veien stoppet vi i Vest Torpa for å få noen nye topper. Det var oppkjørte løyper en del av det vi gikk, men på toppene måtte vi brøyte selv/gå i trugespor. Det var tungt. Første toppen ble Jentehaugen. Ingen utsikt fra toppen, men på vei ned igjen hadde vi fint lys på himmelen. Opp på Ohovde var det trugespor. Jeg tok raskt av meg skiene for å følge disse til fots. Jeg sank innimellom, men gikk for det meste på snøen. Verre og tyngre ble det for Hans Thorvald, han sank mye og fikk en veldig tung tur både opp og ned. Ohovde var en fin topp med utsikt. Forstår at trugegåerne hadde laget seg bålplass på toppen. På vei ned måtte vi på med hodelykter. Det var kun min hodelykt som fungerte.

Map