Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur fra Vaset til Synet

Date:
30.11.2019
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
21.5km

Solfylt skitur med Hans Thorvald. Det var dessverre en del vind. I de partiene der vinden ikke kom så mye til var løypene fine, ellers var det gjenblåst så litt tungt å gå. Nydelig utsikt og mange skiløpere på tur i dag.

Map    

Skardåsen

Date:
23.11.2019
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
14.4km

Skitur med Hans Thorvald i overskyet vær. Løypene var veldig bra å gå i.

Map    

Kattuglehøgdi og Øyvasshøgdi

Date:
10.11.2019
Duration:
1:33h
Distance:
4.6km

Lang biltur. To turer der vi gikk i vinterlig terreng. Første tur ble på Kattuglehøgdi. Vi gikk i terrenget og brukte 39 min på 1,9 km og 120 høydemeter. Dette ble min 600. topp over 100 m i PF. Neste tur gikk til Øyvasshøgdi. Dagens fineste tur. Vi brukte 54 min på 2,7 km og 85 høydemeter. Denne toppen ble min 200. topp i Oppland på over 100 m i PF.

Map    

Stryteberg

Date:
09.11.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
2.2km

I dag ble det en liten tur siden jeg ikke var helt i form. Det blåste kaldt, og det var noe glatt å gå. Ellers ble det en liten fin tur.

Map    

Fire nye topper i Oppland

Date:
03.11.2019
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:13h
Distance:
13.7km

Marsteinhøgda, Buatinden og Klanten - 3t og 46 min - 12,5 km - 517 høydemeter Det var en lang biltur for å få gått på tur i dag. Som i går var været flott, og i dag var det lite vind. Vi startet turen på sti, men måtte etter hvert gå i terrenget opp på Marsteinhøgda. Denne toppen ble min nye topp nummer 250 med over 100 m i PF i 2019. Fra Marsteinhøgda hadde vi flott utsikt mot blant annet Langsua. Det var fint å gå videre til Buatinden. Herfra hadde vi nydelig utsikt til blant annet Klanten og Skaget. Det var også fint å gå videre inntil vi skulle begynne stigningen på Klanten. Her var det veldig mye kratt og vondt å gå. Ble bedre ca. en åtti høydemeter fra toppen. Det ble en lang anmarsj tilbake, og det var ganske kaldt å gå i skyggen. Jeg ble nokså kald på fingrene. >>>

Map    

Skaget

Date:
02.11.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.8km

Jeg så et bilde på instagram i går som viste at det nylig hadde vært folk på Skaget. Siden været var bra, bestemte vi oss for å prøve en tur til Skaget i dag. Vi hadde på oss gamasjer, noe som var lurt. Vi sank igjennom enkelte partier. Vi hadde også med brodder. Selv om det var glatt enkelte steder, tok vi ikke i bruk disse. Det var overraskende fint å gå. Vi fulgte stort sett oppgåtte spor, og den opprinnelige stien. Det var solskinn, så vi hadde flott utsikt i alle retninger. Det var bare litt sur vind som vi gjerne skulle vært for uten. Hans Thorvald gikk mye i front og gikk opp spor på turen. Det gjorde turen litt lettere for min del. På vei ned fra Skaget så vi og møtte noen folk. Det var absolutt ingen dum idé å legge turen til Skaget i dag.

Map