Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Bergen: Leirvågfjellet i Fana

Date:
30.03.2016
Duration:
1:51h
Distance:
5.2km

Tur til Veten og til Leirvågfjellet en fin vårdag. Kjørte innover Korsnesvegen og parkerte ved bom der det var gode parkeringsmuligheter. Gikk innover veien til Hegadalen og fulgte veien til høyeste punkt der veien gikk over til sti. Siste del av veien var blokkert av mange rot-veltete trær, og men en del kryping og klyving var det mulig å passere. Fra øverste punktet på veien tok jeg av til høyre og fulgte en antydning til sti oppover mot toppen. En topp med fin utsikt. Mangel på skikkelig sti tyder det på at denne toppen ikke får så mye besøk. Retur samme vei. Tok også en tur opp på Veten, egen tur beskrivelse. Oppgitt tid og distanse er medregnet begge topper.

Map    

Bergen: Veten i Fana

Date:
30.03.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
1:51h
Distance:
5.2km

Tur til Veten og til Leirvågfjellet en fin vårdag. Kjørte innover Korsnesvegen og parkerte ved bom der det var gode parkeringsmuligheter. Gikk innover veien til Hegadalen og tok av på sti med trelemmer synlig fra veien gjennom tett granskog et lite stykke. Videre på god velbrukt sti til toppen. Der var det fin utsikt mot Fanafjorden og innseilingen mot Bergen. Så også vindmøllene på Fitjar og fyret på Marsteinen. Sotra rett mot vest, og Bergen med byfjellene mot nord. Retur samme vei. Tok også en tur opp på Leirvågfjellet, egen tur beskrivelse. Oppgitt tid og distanse er medregnet begge topper.

Map    

Bergen: Storafjellet

Date:
30.03.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
0:30h
Distance:
1.3km

En liten tur opp på Storafjellet på fin sti. Kjørte inn veien Svartefjorden og stien begynte ved hus nr. 21 og fulgte ryggen nordover. Fin utsikt. Retur samme vei fra toppen.

Map    

Nattlandsfjellet trig-punkt

Date:
05.03.2016

Map