Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Fjell: Bildøybakken

Date:
25.10.2015

Map    

Fjell: Vardafjell

Date:
25.10.2015

En rundtur rundt Bildøyvatnet med tur på diverse småtopper, blant annet Vardafjell.

Map    

Fjell: Skinntikavarden

Date:
25.10.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
2:00h
Distance:
6.7km

En tur rundt Bildøyvatnet. Parkerte ved hovedvei der det går en vei opp til vann demningen. Den er låst med bom. Plass til en del biler ved bommen. Fulgte veien til demningen, videre på god sti som er godt merket med skilt til flere tur alternativer. Turen min ble 6,7km. lang, og jeg brukte litt under 2 timer, inklusiv tur om Bildøyfjellet.

Map    

Kvam: Slåttenuten

Date:
16.10.2015
Characteristic:
Hillwalk

Turen startet ved Hellefjellet parkering der jeg fulgte sti som fulgte rørgate traseen opp til Krokavatnet. Videre til Slåttenuten og stølene Aksneshella og Nystøl. Et flott turområde med flere vann og idylliske stølsområder.

Map    

Osterøy: Bruviknipa og Utegardsnipa

Date:
11.10.2015
Characteristic:
Hillwalk

Fjelltur på Osterøy

Map    

Osterøy: Innsetberget

Date:
10.10.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
4:00h
Distance:
8.2km

En fin rundtur fra Hovdo forbi Storavatnet til Revheimsetra. Tok der stien som gikk på ryggen opp til Innsetberget der det var fin utsikt ned i dalen mot Storavatnet og Sildatjørna. Fortsatte et lite stykke og tok så stien som gikk ned til Solbjørgsetra og Gamlestølen. Passerte der en imponerende bauta ca 3,8m. høy med innskrift "For fridom og fred 1940" Følgte så stien som gikk ned mot Byrkeland. Denne delen av stien var ganske bløt og opptråkket av storfe som hadde gått samme veien. Siste del av turen på asfalt tilbake til bilen på Hovda.

Map