Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Vassdalseggen fra Godthol/Kjela P-plass

Date:
24.07.2016

Flott tur i nydelig vær! Telta ved Kisteelva innenfor Godthol, kald dukkert i Lisledalstjørna.

Map    

Melderskin fra Kletta

Date:
23.07.2016

Flott tur i varmt vær! 2 ½ timer opp, 5 ¼ timer på tur. Tåkedotter kom og gikk, mye folk. Jeg gikk litt hardt ut i starten og fikk kjenne på melkesyra. I Rosendal sier de at den som ikke har vært på Melderskin, er en idiot. Men de sier også at den som har vært på Melderskin mer enn en gang, også er en idiot!

Map    

Syreneset fort fra Syre

Date:
17.07.2016
Map    

Veslefjellet/Besseggen fra Gjendesheim til Memurubu

Date:
15.07.2016

Etter overnatting og retur fra Skålatårnet kjørte vi inn Glitterheimvegen og teltovernatting, før vi kjørte til Gjendesheim for turklassikeren over Besseggen, for min del for sjette gang. Og hvilken flott tur det ble!

Map    

Skåla fra Tjugen

Date:
13.07.2016

Topp tur i brukbart vær. Nok sikt til at vi tidvis kunne se fjorden fra toppen. Overnatting med ca. 30 personer på 15 madrasser. Snaue 5 timer opp og 3 timer ned.

Map    

Ulvanosa og Geitadalstinden fra Uskedalen

Date:
08.07.2016

Akkurat så flott tur som denne turen skal være! Brukte 2 ½ timer til topps på Ulvanosa direkte langs den T-merkede stien fra Uskedalen (parkeringen ved hovedveien nedenfor kalkingsanlegget). Retur over Geitadalstinden. Fikk lett regn under nedstigningen, men uproblematisk på svaene. Tilbake ved bilen etter 6 timer på tur inkl. 2 gode matpauser. Flott T-merking gjorde turen "trygg" for de fleste fjellvante.

Map