Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Husafjellet og Hengjane frå Preikestolhytta

Date:
27.09.2015

Flott høsttur til denne litt bortgjømte "stortoppen" i Strand, over 700moh. Det vart til at eg gjekk enklaste, men truleg lengste veg om Hengjane. Enkel oppstigning langs kraftlinja frå T-stien. Kjempeutsikt over denne delen av Jørpelandsheia, med Hengjanevatnet og Svortingsvatnet dominerande. Brukte 5 timar t/r utan pause, og med temmeleg nøyaktig 1000 høgdemeter til saman. Då brukte eg ein liten halvtime t/r huset i Hengjane.

Map    

Røldalssåta fra Nedra Sandvatnet

Date:
12.09.2015

Vegen til Nedra Sandvatnet var stengt av flere snøfenner, og åpnes neppe uten maskinhjelp i år. Flott tur fra vegen, ca. 4 timer t/r med to gode pauser.

Map    

Håvelifjell fra Gruvevegen

Date:
10.09.2015
Map    

Rallarvegen fra Finse til Flåm

Date:
06.09.2015

Etter flott tur med kollegaer fra Gassco til Blåisen og Jøkulen på lørdagen, syklet vi Rallarvegen fra Finse til Flåm på søndagen. Vi var blant de første som kunne sykle hele vegen dette året som hadde rekordmye snø, vi måtte bare trille syklene over et fåtall snøfenner. Været var praktfullt hele dagen, og noen tok endatil en dukkert i Aurlandsfjorden.

Hardangerjøkulen fra Finse

Date:
05.09.2015

Kjempefin tur til topps på Hardangerjøkulen (kun høyeste i Ulvik) med 17 kollegaer fra Gassco fra Finsehytta via Blåisen og Jøkulhytta.

Map    

Storrinden fra Kokstad

Date:
03.09.2015
Map