Archive - Date

Collected lists

Hellerfossen

Date:
28.07.2019
Distance:
8.5km

Rolig rusletur på stokkstive bein etter Slettmarkhø dagen før, mens resten av familien rodde over Gjende for å ta Skarvflytinder fra nord... Fant min drømmeplass på en nydelig steinhelle ved foten av fossen 50 m fra stien. Føttene fikk bade.

Map    

En (Slettmark)hø!

Date:
27.07.2019
Distance:
12.9km

Fin og rolig tur med Grete til Slettmarkhø, der vi som avtalt møtte Morten, Linn Therese og Øyvind som hadde gått over Mesmog- og Langedalstinder og opp ryggen til Søre Slettmarkhø. Det var nesten for varmt i Heimen denne lørdagen, men man kan jo ikke klage over godvær av det slaget! Prøvde meg på håndholdt fotografering med mobilen gjennom den lille turkikkerten min :-). Det ble ganske artig ;-). GPS'en tullet selvfølgelig. Himmelen vet hvorfor den plutselig stoppet trackingen midt under turen, etter påbegynt nedstigning... For nedoverspor, se Morten sin regstrering.

Map    

Kongevegen Leira - Fagernes

Date:
18.07.2019
Distance:
6.6km

Reko-tur på jobb. Masse tull med GPS'en på telefonen, som vanlig... :-( 3,6 km er en mer korrekt distanse...

Map    

Tinden i soloppgang

Date:
13.07.2019
Distance:
11.2km

Oppdatering 23.07.: Nye bilder er lagt til. Kamera - kvelden på turen inn: Endelig ble det soloppgang på "nabotaket" av Norge på meg igjen (etter 18 eller 19 år siden sist)! Etter å ha ligget på værmeldingen en stund, så det ut som om natt fra lørdag til søndag var natta å gjøre det på, og så ble alle andre gjøremål satt til side for naturfotograf Thor Østbye sitt vedkommende, som hadde "bestilt" turen. Det var i natt eller aldri... Vi kjørte inn til nasjonalparkgrensen og stoppet både her og der på utkikk etter fugl og planter langs veien. Det ble dvergmarinøkkel ved Russa, trane med unge på Randsverk fra fugletårnet og smålom i et av vannene på vei inn i Veodalen. Kl. 23 var vi klare til å ta fatt på sykkelturen inn, og rundt midnatt var det avmarsj >>>

Map