Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Lillehammer

Date:
30.12.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
3.6km

Kort tur på Lillehammer..

Map    

Geitfjellet på glattisen.

Date:
20.12.2020
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
8.8km

Nok en fin tur til Geitfjellet. (Besøk nr 15 ifølge peakbook, bra noen følger med.. :)) Denne gangen var det best med brodder. Utsikten fra rasteplassen vår. Flott utsikt til Gråkallen.

Map     2 comments

Brattliklumpen

Date:
13.12.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.3km

Utsiktspunkt på veien. Nydelig utsikt derfra.. Helt nødvendig tur utstyr i isete terreng. Skikkelig bratt, tenker på hest og kjerre her.. Varden på toppen. Kjerringklumpen i bakgrunnen. Dette var det høyeste punktet i det gamle Leksvik kommune, nå på 3dje plass i Indre fosen. Naglen og Ytre Skurvhatten er høyere. Utsikt over Trondheimsfjorden. Tautra og Frosta rett frem.

Map    

Oppdal så klart.. med noen lokale topper

Date:
05.12.2020
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
11.0km

Flott værmelding som slo til så det holdt.. -4 grader og sol og INGEN vind, 15-40 cm snø. Perfekt vintervær! Startet fra leid hytte og gikk rett ut i terrenget med truger og brodder i sekken hvis toppene skulle være forblåst. Jaggu var det mange piggtrådgjerder å forsere du.. 7-8 stykker minst. Og alle gikk oppover, sikkert fordi man arvet en stripe med litt litt lavland og litt fjellbjørk antar jeg. Uansett vi skulle først østover før vi kunne gå mot toppen. På turen ned valgte vi en rute som kun hadde 3 gjerder. Rådyrene hadde store problemer med å forsere dem så vi, men lettbent som vi var kom vi oss over. Tungt å gå i snø uvante som vi var med truger. Første gangen i år serru... Så etter 5,5 km, var vi rimelig utkjørte ved ankomst Raudhovden. Da var det godt å tenke >>>

Map     2 comments