Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Linesøya rundt

Date:
23.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
7.5km

Koselig tur rundt på Linesøya..

Map    

Stemmafjellet

Date:
22.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
10.5km

En tur over Stemmafjellet på Linesøya og en tur utpå Øyholmen med restene etter tyskernes anlegg der under krigen.. Her nede ble det sagd ut store isblokker som ble fraktet ut med båt i gamle dager. Toppdrammen.. (Livets vann) Utsikten vestover.. Utsikten sørover..

Map    

Tur til Gråkallen

Date:
16.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
13.3km

Map    

Middag

Date:
12.08.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.3km

Flott vær idag, vi tar middagen ute.. Nydelig ved Kvistingen i dag.. Utsikt mot Trondheim over myrene.. Flott utsikt over den høyeste toppen i bymarka, Storheia med Litlheia til venstre.. Unge herr Gangstad føler seg som åte for flygemaur.. Nå må maten bli ferdig snart.. Denne karen trives med lite.. Nordenden av Kvistingen har noen fine små øyer.. Kona trives som alltid på tur.. spesielt når det er sol.. Det vil æ bærre ha sagt... her ser dokk en stør vriompeis en mæ....Færdig snakka..

Map    

Skjørstadhovden på Oppdal (1125 moh)

Date:
09.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
7.3km

Det er en restaurant på toppen... er det no' godt der da tro? Her har innerdal (Inger Lise Innerdal) gjort en god jobb med å merke en alternativ rute. DEN måtte vi prøve på turen ned. For opp gikk vi selvfølgelig mest mulig rett opp. Tror faktisk at det var akkurat i dag dette skiltet kom opp. Mener vi skuet nevnte dame foran oss i løypa med noe som minnet om et slikt skilt under armen.. :-) Vel oppe.. Og det viste seg at, jooda.. de hadde en nydelig spicy løksuppe tror jeg det var.. Eira vann også, hva nå det er..Eirakilden.. Hmm fint skal det være.. Vi nøt desserten ute på plattformen. Flott utsikt, selv om jeg mener at den fra Almannberget er hakket vassere. (toppen du ser på andre siden..) En dag SKAL jeg gå ruta rett opp der.. DET ser tøfft ut.. Mange tok banen opp og gikk ned.. Personlig ville jeg ha gjort >>>

Map    

Almannberget HAR flotteste utesikten over Oppdal

Date:
08.08.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.3km

Map    

Gråhøgda sør for Røros

Date:
01.08.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.3km

Toppen Gråhøgda på Håmmålsfjellet sør for Røros. Benyttet anledningen når vi allikevel var i nærheten og tok turen i sterk vind, da vi hørte at militæret skulle ruste opp og sperre av toppen om kort tid.. Fin tur på en spesiell topp..

Map