Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Spranget natursti (gammelveien utenfor tunnelen i Leksvik)

Date:
29.04.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
3.8km

Dagens rute.. Den gamle veien som var i bruk før tunnelen ble sprengt ut, viser helt klart at det ikke var pingler som kjørte bil der. Det er nå blitt skiltet som en Natursti ved navn Spranget. Her ser vi den gamle veien. (Rød stripe) Her raste det over veien etter sprengning av den nye veien ovenfor. JA... her er det..... Fin utsikt da... :) Ikke lett å kjøre forbi her.. Utsikten Møteplass, sikkert greit å ha. . . 18 åringen Kristoffer Oldervik skulle kjøre til kaia på Hindrem. I stigningen opp Sprangaksla forskjøv lasten seg slik at vogna ble baktung og unghesten "litjsvarten" ble nervøs og gikk bakover. Tilslutt kom vogna utfor kanten og dro hesten med seg i sjøen. Bratt ned.. Og bratt oppover.. Her er det ikke så langt ned til sjøen lengre.. En liten hule i veikanten.. Veien >>>

Map     2 comments

Grønlia

Date:
23.04.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
8.1km

Vi hadde en rolig tur til Grønlia idag. På dametoalettet var det innlagt vann, men ikke hos oss kara nei. DER var det sprit må vite..

Map    

Totthummeln.

Date:
21.04.2017
Characteristic:
Snowshoe trip
Duration:
2:05h
Distance:
4.1km

Map    

Sykkel til Skistua i Trondheim

Date:
17.04.2017
Characteristic:
Bike trip
Distance:
11.8km

Sykkel for første gang på 35 år. (Bortsett fra en 2 småturer i turistsammenheng) Gikk bra, litt øm, sier ikke hvor. Pause like lenge som sykling. 1t15min.

Map    

Kråkfjellet (816moh)

Date:
16.04.2017
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
20.2km

Flott værmelding for påskehelgen gjorde at vi planla en tur til det som kommer til å bli den høyeste toppen i Trondheim kommune etter sammenslåingen med Klæbu. Kjørte til Lundamo og tok av mot Samsjøen. Ca 4 km før en bomvei hvor du betaler med kort. 70 kroner, så 13 km med den trolig dårligste veien du har betalt for å kjøre på. Teleløsning gjør noe med grusveier på denne tiden. Dagens rute.

Map    

Bosbergheia på påskeaften 2017

Date:
15.04.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
8.2km

Dagens tur:

Map    

Lian med 3 topper

Date:
11.04.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
3:24h
Distance:
9.4km

Peakbook app virket ikke når jeg skulle lagre turen.

Map    

Herbernsheia, Stadsheia og Flakkheia

Date:
09.04.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
3:06h
Distance:
5.5km

App'en ville ikke lagre turen...

Map    

Dreiers minne og 2 topper

Date:
02.04.2017
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
5.0km

Dagens rute: Snøen er på tur vekk for vinteren, så vi tok med oss truger for å utforske terrenget vest for Geitfjellet. Vi parkerte ved Kopperdammen parkering og fulgte stien (i min verden er dette en grusvei, men i bymarka er det en sti) ca 2-300 hundre meter til vi kunne ta av til venstre for å få med oss en topp på turen.. Toppen er merket, som alt annet i bymarka.. Her er vi på toppen, ikke mye å se til og vi trengte ikke truger hit.. En eller annen plass i midten her ,ligger hytta. Geitfjellet oppe til høyre.. Vi fortsatte opp i skaret i midten fortsatte rundt på nordsiden av Geitfjellet og gikk rett opp der. Mente vi fulgte en sti, men grunnet mye snø og ingen som har gått der i det siste, kan det godt være vi bare fulgte terrenget som vanlig. Opp kom vi da uansett.. Fremme ved >>>

Map