Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Linesfjellet

Date:
28.06.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
1:30h
Distance:
2.6km

Etter en strålende bryllupsfeiring i går, startet vi dagen med en rask tur til toppen av Linesfjellet før vi spiste frokost med resten av bryllupsgjestene. Turløypa vår Her er starten på turen. Hytta nærmest midt i bildet fikk vi låne i helga. Nydelig hytte. Litt lenger oppe ser vi midt i bildet det fjellet vi var på igår. Lengst unna til høyre var den andre toppen vi gikk opp på. Utsikten fra toppen mot nord. Dette skaret vises godt nede fra veien. Her ser vi skaret sett fra veien.. Toppen . . Her er vi på tur ned. Nede ved båthavne, holder brudeparet på å lage frokost. JA kanskje ikke bare de da... Vi er uansett sultne, som har opparbeidet en kollosal apetitt på turen....

Map    

Linesøya 2 topper

Date:
27.06.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
5:02h
Distance:
9.2km

Vi var på flotte Linesøya i forbindelse med et bryllup og nesten hele bryllupsfølget tok turen opp til Stemmafjellet. Alle bryllupsgjestene fikk utlevert drikke etter ønske (Øl, mineralvann eller vann) og kylling wraps. Så la vi i vei.. Når vi kom til foten av fjellet, tok noen en velfortjent hvil til vi andre kom tilbake fra toppen. Et stykke oppe snudde vi oss og så hvor vi gikk ifra, Trollskardet, ved foten av Linesfjellet som er det største fjellet på Linesøya. Nesten oppe får vi øye på brua over til Stokkøya (midt i bildet) [Klikk]for større bildet. Brudeparet ønsket velkommen til Stemmafjellet med en fotoseanse. På tur ned... Linesfjellet rett frem.

Map    

Hårfjellet fra LitjSollia

Date:
21.06.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
2:00h
Distance:
3.5km

Først en stopp på Liatjønna med pølsegrilling, så en tur på Hårfjellet fra LitjSollia. Fin tur i flott vær. Skilting fra LitjSollia Østre varde med Meltingvatnet i bakgrunn. Ikke nedtappet for engangs skyld.

Map    

Topptur i Molde

Date:
19.06.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
1:20h
Distance:
6.1km

Vi var i Molde i forbindelse med en begravelse og benyttet anledningen til en liten topptur opp til byens beste utsiktspunkt.

Map    

Blåtur i Åfjord. (Vardfjellet 404m)

Date:
14.06.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
2:36h
Distance:
5.0km

Vi hadde en kjøretur i Åfjorden og fikk se en fjelltopp som så fristende ut. Vi stoppet bilen og tok en liten blåtur. Ikke visste vi hva toppen het og ikke hvor langt det var dit, men plutselig var vi på toppen. Det blåste friskt i fra vest, og selv om det var midt i juni var det en kald vind.

Map     1 comment

Neveråsen Seterkammen og Bukkhåmmårn

Date:
09.06.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
2:27h
Distance:
6.0km

Liten kveldstur. GPS loggeren ga tydeligvis opp inni skogen tilslutt da den ikke ble med helt til Bukkhammeren. Aner ikke hvorfor..

Map    

3 Topper ved Oxaasvatnet

Date:
03.06.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
1:36h
Distance:
4.9km

Map