Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Nonshaugen mot Tømmerdalen

Date:
24.11.2013
Characteristic:
Hike
Duration:
4:17h
Distance:
6.5km

En søndagstur i snø og jaktterreng. Vi traff på 4 jegere under turen. Sola dukket opp flere ganger mellom bygene.. Usikkert hvem dette skiltet var myntet på inne i tjukkeste skauen.. Iskald pause.. Bygene kommer tett over Trondheimsfjorden.. Jorun koker kaffe.. Inge koser seg med bålkaffen i snøføyka.. Kaffelars tar en kaffepause.. Lett snø skaper fine skulpturer.. Leksvik sentrum..

Map    

Våttåhaugen (332 moh)

Date:
23.11.2013
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
3.0km

Fin kveldstur.

Map    

Ørnklumpen

Date:
17.11.2013
Characteristic:
Hike
Duration:
4:13h
Distance:
9.6km

På denne turen fikk vi stort sett alt av vær, noe som er vanlig på disse kanter... Vi hadde med vår gode venn Inge, som var lommekjent i traktene.. Turdata funnet i Boka på toppen.

Map    

Prekstolen og Gjøversteinen fra Fjelltun

Date:
03.11.2013
Characteristic:
Hike
Duration:
4:03h
Distance:
7.3km

Turen starter ved det gode gamle festlokalet "Fjelltun" i Sollia. Vi går som vanlig rett opp og inn i terrenget. Ruta vi gikk. Startet og sluttet ved Fjelltun.| Trollstubbe.. Frosten har kommet og skapt slike kunstverk.. Kvernatjønna er nettopp frosset . . Ved Kvennatjønna (Kvernatjønna) såg vi en gammel koje.. Etter et heller skuffende møte med Prekstolen som bare var en igjengrodd skråning uansett hvor bratt den var , så vi Geværsteinen. Litt mer imponerende også på langt hold.. Med fruen vel oppe fikk jeg tatt bildet. . Utsikten til Verrabotten var upåklagelig. . . Så var det tid for mat, varm mat.. Ehh... brent mat. (At: Sult er den beste kokk, viste seg å holde stikk...noe som var heldig for meg som svidde maten)

Map