Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Øksnanibba

Date:
28.05.2022

Map    

Vikastakken

Date:
28.05.2022

Map    

Øyhopping i Stavanger

Date:
21.05.2022

Vetås - Nord-Hidle: Etter en overnatting på Sjøberg Ferie på Rennesøy, kjørte Mette og jeg til Judaberg hvor vi tok ferga som gikk klokka 10.25. Av logistikkmessige årsaker, valgte vi bli med ut til Nord-Hidle, og begynne der. Klokka 11:12 var vi i land på overnevnte øy, og kjørte deretter umiddelbart til startsted på østsiden av øya. Fra start fulgte vi en traktorvei langs et jorde et par hundre meter. Denne gikk over til en sti, som førte til toppen. Nede ved fergekaia 11:37 for å rekke første ferge, men ingen ferge å se:O Hadde jeg lest så feil på fergetabellen da... Men etter å ha kikka på rutetabellen som hang ved kaia, så jeg at den ikke stemte med den jeg fant på nettet. Ny tid var 11:45, så vi måtte heldigvis ikke vente lenge. Videre til Halsnøy Eikefjellet - >>>

Map    

Strandfjellet i Vindafjord

Date:
20.05.2022

Kjørte bilen inn Stråtveitvegen mot å betale kr 50,- I siste svingen før en er fremme ved gården på Stråtveit, begynner en traktorveg. Vi fulgte denne til en kryss hvor vi tok til høyre, så videre til den gikk over til en sti. Stien går inn Slåssdalen, og blir borte ved ei myr. Noen titalls høydemeter unna lå tregrensa, og terrenget ble mer lettgått. Fremme ved varden etter en liten time.

Map    

Grytenuten

Date:
04.05.2022

Parkerte ved Kjølvikstølen Barnehage. Herfra er det skiltet til Grytenuten. Første del av turen gikk på gruvei/traktorvei, før jeg etter en liten km tok av på sti til venstre (godt merket), bratt oppover lia mot Furekammen. Videre på merket sti nord for Krokavatnet, frem til Grytenuten fra sørøst. Tåka kom sigende rett før jeg ankom toppen, så utsikten ble begrenset. 3t og 50 min totalt på tur.

Map