Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Høyest i Rindal

Date:
27.04.2019

Hadde egentlig planer om å få besteget denne toppen i løpet av fjoråret, men prioriteringene tillot ikke det. Bra vær i Midt-Norge, og få andre kommunetopper å velge mellom, gjorde at det passet seg bra å reise til Trollheimen å få unnagjort Trollhøtta denne helgen. Webjørnsen og jeg dro nordover på E6'en, og svingte av ved Berkåk. Kjørte fylkesvei 700 frem til skilting mot Jøldalshytta. Ved Kleva kommer man ikke lengre med bil, så parkerte på stor anlagt parkeringsplass, og overnattet til dagen etterpå. Gikk den siste biten av veien inn til Jøldalshytta, så opp mot Langfjellet 1264. Videre et ganske flatt parti før oppstigningen til Trollhøtta Østtoppen. Møtte to Trøndere som hadde vært på Østtoppen, og slo av en prat. De kunne fortelle at man ikke kommer lengre >>>

Map    

Høyest i Lom

Date:
20.04.2019

Jeg har vært på Galdhøpiggen tidligere, men da under nokså begredelige værforhold. Fetteren min André Webjørnsen manglet denne kommunetoppen, og ønsket seg opp dit. På grunn av det fantastiske været gikk jeg med på å få oppleve utsikten fra Norges tak sammen med han, fremfor en tredje kommunetopp på Sunnmøre denne påsken. Mette og Tonje var heller ikke vonde og be da de fikk greie på hvilken topp dagens mål var. Kjørte til Juvvasshytta, og fulgte en rute oppover som sikkert er så kjent at jeg ikke tar meg bryet å beskrive den. Det eneste nevneverdige er at traseen var stikket opp frem til over breen. Etter to timer var vi på toppen- og for en utsikt! Ord blir fattige..

Map    

Høyest i Volda

Date:
19.04.2019

Parkerte ved Grøndalsvatnet, mellom et hav av biler. Gikk på preppet løype til Grøndalsstølen, videre opp Bygdaskaret, før vi tok pause ved 801 -vannet. Knallvær og bra temperatur i dag. Turen videre fulgte ryggen oppover, til vi var på toppen og kunne nyte den fantastiske utsikten. Webjørnsen var som vanlig med. I tillegg hadde jeg med MetteH og Tonjeeb95.

Map    

Høyest i Ørsta

Date:
18.04.2019

Ved Tryggestad svingte vi inn på fv 655, kjørte 1,5 km og parkerte på en lomme på høyre side av vegen. Gikk opp Snødalen frem til kanten av breen. Videre rett opp breen, over Sør for Kvitegga, før vi besteg Kvitegga 1699. Samme veg tilbake. Webjørnsen og Tonjeeb95 var med på denne turen. Brukte 5,5 timer totalt på turen.

Map    

Høyest i Kvinnherad og Etne

Date:
06.04.2019

Map