Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Høyest i Ulvik og Eidfjord

Date:
30.03.2018

Årets hittil desidert flotteste tur! Etter jobb kjørte jeg til Geilo, hvor jeg møtte André (Webjørnsen) og Tonje (Tonjeeb95). Etter å ha pakket sakene våre, tok vi 19:20 toget til Finse. Krysset Finsevatnet og satte opp teltet. Dagen etter våknet vi til -23 grader, vindstille, og ikke en sky på himmelen! La i veg sånn rundt klokken 08.00, og ankom toppen etter ca 3 timer. Vanvittig bra utsikt i alle retninger, kunne blant annet tydelig se Gaustatoppen og Hurrungane. Ikke et menneske å se foreløping. Ruta opp gikk via Middalen. På veg ned igjen gikk vi via Jøkulhytta, hvor vi kjøpte pølse og brus, før vi fulgte den stikkede løypa tilbake til Finse. På returen møtte vi ekstremt mange mennesker, så var glad vi startet tidlig.

Map    

Stavslinuten og Lauvvikfjell

Date:
19.03.2018

Stavslinuten: Kjørte til Berdal, svingte til venstre over ei bru, og parkerte i enden av jordet. Fulgte traktorveien oppover lia, helt til jeg møtte på noen scooterspor som førte opp til en hytte mellom Skarven og Skuggenuten. Herfra mye opp og ned frem til toppen. Samme rute tilbake. 3,5 timer tur/retur Lauvvikfjell: Etter en lunsj i Dalen, kjørte jeg til Svingen, og parkerte innerst i første veg til venstre etter krysset. Står et skilt merket "Lauvvikfjell" i starten av veien. Fulgte rødmerket sti til Slonsvik, og fulgte dalen oppover frem til jeg traff på et scooterspor som jeg fulgte til toppen. 2,5 timer tur/retur.

Map    

Sauda- siste i Rogaland

Date:
04.03.2018

Etter turen til Urdalsknuten dagen før, var planen egentlig å returnere hjem, men da vi kom til Haukeli fant vi et snev av motivasjon til å prøve oss på en topp til. Valget måtte, og ble på Kyrkjenuten i Sauda, da dette var den eneste kommunetoppen i området jeg ikke har besteget. Parkerte ved skisenteret utenfor Røldalstunnelen, og sov noen timer i bilen der. Orket ikke slå opp teltet. Ganske dårlig vær i dag og, men det ble heldigvis bedre utover dagen, så vi fikk sett noe da vi kom til toppen. Webjørnsen var med på turen.

Map    

Urdalsknuten - Agder komplett!

Date:
03.03.2018

Kom kjørende fra Åseral etter oppvarmningstur til Skoræ. Parkerte på en p-plass i Brokke, der hvor Suleskardvegen er vinterstengt. Var mange biler og snøscootere på parkeringsplassen, så regnet med å møte noen folk på tur i løpet av dagen. Så noen mennesker i Evardalen, men derfra og inn til toppen var det ikke et menneske å se. Uansett; Greide å nå denne kjedelige toppen, og returnere i løpet av dagen/kvelden. Været var alt annet enn bra, så opplevelsen ble deretter. Det var veldig kaldt og surt, så votter, kuldemaske og goggles måtte være på store deler av turen. Uansett meget fornøyd med å ha blitt ferdig med kommunetoppene i Agder. Webjørnsen var med på turen.

Map     2 comments

Skoræ igen.

Date:
02.03.2018
Map