Archive - Date

Collected lists

Skitur til Gitvola

Date:
20.03.2022
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
11.4km

Skitur frå parkeringa på Brumundseter til Gitvola med Kristine. Strålande flott vêr. Vi satt på toppen i ein time og kosa oss god bakst, sjokolade og frukt.

Map    

Skiturar på Vestfjellet

Date:
04.03.2022
Characteristic:
Cross-country skiing

To skiturer på Vestfjellet denne dagen. Først saman med Kristine, pappa og Mia, så saman med Mari og pappa. På den første turen gjekk pappa, Mia og eg på Hærfjellet, medan Kristine gjekk ei anna runde. Vi møttes så på Nysetervegen, og gjekk saman til Nysetra. Kristine, Mia og gjekk ned til Astridbekken, og pappa gjekk til Værskeid etter bilen. Den andre turen gjekk vi Kroktjernrunden, og opp til Prestkjerringa. To fine turar.

Map    

Flakkshøa frå Rondablikk

Date:
01.03.2022
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
19.1km

Etter ein god hotellfrukost og litt spilling på Rondablikk, gjekk Kristine og eg i vegen på skitur. Målet for turen var Flakkshøa. Det var køyrd scooterspor dagen før, så vi slapp å brøyte. Skituren starta med ein liten avstikkar på Orvillingsøya. Skiløypane frå Rondablikk til der scooter-løypa tok av var veldig bra. Scooterløypa var ikkje spor-satt, noko som var like greitt på tur ned. Fint å gå oppover scooter-løypa, og flott utsikt på toppen. Ein del vind, så vi vart ikkje lenge på toppen. Nede tok vi ein matpause i krysset søraust for Hovdepiggen, før vi gjekk ein runde nord for Furusjøen, og over attblese scooterspor over Furusjøen. Ein veldig fin tur

Map