Archive - Date

Collected lists

Vingnes

Date:
30.09.2016
Distance:
4.6km

Map    

Høgsvea, Furnes

Date:
24.09.2016
Distance:
8.8km

Tur med Kristine. Første tur som er dokumentert med peakbook-appen. Fin tur i bra vær

Map    

Horta i Stor-Elvdal

Date:
18.09.2016

Tur med Kristine. Vi kjørte fra Hamar til Stor-Elvdal i ti-tida. Vi hadde egentlig tenkt til å kjøre opp ved Davan og til Kroksætra, men der var vegen stengt med låst bom. Da kjørte vi litt sørover igjen, og svingte opp ved kirken på Strand. Planen var da å parkere på Opphussætra, men vi så på kartet at det var vegforbindelse til Kroksætra, så vi prøvde den. Den var selvfølgelig også stengt med låst bom når vi kom helt frem til Kroksætervegen. Da parkerte vi i krysset der og gikk over høyde 786 og videre mot Storhorta. Vi hadde tenkt til å følge råket som kom fra Kroksætra, men det fant vi ikke. Vi kom omsider opp på vegen, før vi gikk det inntegnede råket oppover mot Storhorta, det varte ikke veldig lenge før dette råket forsvant, og vi gikk i krattet opp på >>>

Map    

Tur i Øyerfjellet

Date:
14.09.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
3:37h
Distance:
15.8km
Map    

Snørvillen og andre Ringsaker-topper

Date:
04.09.2016

Tur med Kristine. Parkerte i vegkanten ved Kuåsen på Sjusjøen. Derifra gikk vi det bra og klopplagte råket mot Gjestbodåsen. Videre opp till Steinvikfjellet og over Midtfjellet til Snørvillen. Tilbake gikk vi Gjestbodåsvegen til Gjestbodåsen. Gikk over det høyeste punktet på veg tilbake. Tilbake i bilen kjørte vi til nordenden av Botshaugtjernet. Der parkerte vi i vegkanten og gikk grusvegen opp til UFO-bygget og fant det høyeste punktet inne i skogen. Samme veg nedigjen. Kjørte videre til Onsum og parkerte like nedenfor Skutbergsvea for å gå på Skutberget. På Skutbergsvea fikk vi litt guiding av den hyggelige gardbrukeren der før vi gikk videre mot toppen. En kort tur opp og ned, og dermed var vi ferdige med Ringsaker +100pf-lista.

Map     1 comment

Trysilfjellet

Date:
03.09.2016

Tur med Kristine. Vi kjørte fra Hamar i fint vær. Vi var innom kjøpesenteret på Elverum og nøt softis i sola før vi kjørte videre til Trysil. Da vi parkerte på Fageråsen og skulle til å gå begynte det å regne. Vi håpet det ikke skulle vare, så vi gikk ivegen mot Trysilfjellet. Oppe på toppen ble det veldig kaldt, så vi bestemte oss for å gå rett ned igjen istenfor å gå bortom Stensæterkanken som vi egentlig hadde tenkt. Da vi var nesten nede ved bilen igjen bedret været seg kraftig, så vi bestemte oss for å gå opp på Skurufjellet. Det ble en bra tur opp dit i relativt fint vær. Etter turen kjørte vi innom Sverige på veg hjem.

Map